AbbasPanpa
Bronz 3 Üye
Bugün eve hamsi aldık, 2011 yılının ilk hamsisini bizden önce bizim kapluşlar yedi. Direk kafasını koparıp içini temizledik ve kapluşların önüne koyduk 
Ben kapluşlarım üzerinde deney yapmayı çok seviyorum (yemek konusunda) Daha önce fındık ezmesi vermiştim adeta çıldırıyorlardı. Ama bu hamsi için nerdeyse suyun içinden kanatlanıp elime atlayacaklardı, kameram bozuk olduğu için video yapamadım, ama en yakın zamanda videoya çekip nasıl kudurduklarını görmenizi sağlayacam
Son olarak bi kıyaslama yapayım. Kapluşlar yemek seçer bunu herkes bilir, ve kapluşların en çok sevdiği yemekleri kudurma seviyesine göre bi kıyaslama yapacam.
SERA yemleri : Seviye 1
Koi Stick yemleri : Seviye 2
Kıyma : Seviye 3
Fındık Ezmesi : Seviye 4
Hamsi : Seviye 5
düşünün yani kıyma görünce çıldırıyolar, hamsiyi denemenizi tavsiye ediyorum
Ben kapluşlarım üzerinde deney yapmayı çok seviyorum (yemek konusunda) Daha önce fındık ezmesi vermiştim adeta çıldırıyorlardı. Ama bu hamsi için nerdeyse suyun içinden kanatlanıp elime atlayacaklardı, kameram bozuk olduğu için video yapamadım, ama en yakın zamanda videoya çekip nasıl kudurduklarını görmenizi sağlayacam
Son olarak bi kıyaslama yapayım. Kapluşlar yemek seçer bunu herkes bilir, ve kapluşların en çok sevdiği yemekleri kudurma seviyesine göre bi kıyaslama yapacam.
SERA yemleri : Seviye 1
Koi Stick yemleri : Seviye 2
Kıyma : Seviye 3
Fındık Ezmesi : Seviye 4
Hamsi : Seviye 5
düşünün yani kıyma görünce çıldırıyolar, hamsiyi denemenizi tavsiye ediyorum