Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kapluşlara isim arıyorum

Çoğu kişi yosun hayrettin baattin gibi isimler koyuyor benimkilerin ilk koyacağım isimleri sprite t-rex ve gozilla idi güzel isimleridr:)

Cvp: RE: kapluşlara isim arıyorum

Sprite' Alıntı:
Çoğu kişi yosun hayrettin baattin gibi isimler koyuyor benimkilerin ilk koyacağım isimleri sprite t-rex ve gozilla idi güzel isimleridr:)

Sprite olanın yanındakiler fruko ve fanta olsaydı çok orjinal olurdu :)

Hahaha evet:)

Ve bu arada bir tane kaplumbağamdan veda ettim kuzen herşeyi hazırlamış kaplumbağasını almak istiyordu bende verdim bir tanesini 3-4 gündür bende olmasına rağmen zor oldu ama kuzen iyi bakacak 1m lik akvaryumu var onu herşeyiyile

Ve bu arada iki kaplumbağa kalınca isimlerini değiştirdim isimleri oogway ve shifu oldu :) kung fu panda filmindeki kaplumbağa usta ve öğrencisi:)

Ve bugün ilk kez güneşlenirken yakaladım okuldan geldiğimde ayakları uzatmışlar çok tatlıydı be:)

İyi olmuş oda güzel bir eve sahip oldu. Sen sarı yanak falanda arıyordun galiba. Bir süre iki kalırsa ileride bulma ihtimalinde boş yerin olur.

Geri