Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşlara isim

gokay553

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar benim kaplumbağa alma işim uzadı ekipmanlar hazır canlılar yok:D Kurban bayramında seyehat edeceğimiz için bayramdan sonra alıcam 2 adet kapluş bunlara isim arıyorum cinsiyeti belli olmıcağı için kız-erkek ayrımına gerek yok... Herkez önerisini yazarsa sevinirim:)

Turti benimkin de adı o ama istersen: taharet muslugu, kapak açacağı , yumurta suyu, lokum tozu,tavuk bulyon gibi isimlerde var senin kararın :D

Benim tosbikleri babam aldı ve eve getirirken yolda isimlerini vermiş; Barny ve Fred. Sonra dış görüntülerine bakarak ben de onlara Çaput ve Pörtük dedim. Ama severken hep bataklık canavarlarım ya da "güççük sıpam" ve "koca danam" diye seviyorum :D
Hoşuma giden diğer isimler ise; karpuz, çakıl, peynir, yosun...

Arkadaşlar sanırım isim buldum eski üyelerden tanya adlı üyenin kapluşlarının ismini koymayı düşünüyorum kakao ve vanilya onun için sorun yoktur inşallah siz yinede önerilere devam edebilirsiniz...

Geri