errhan
Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar yaklaşık 3 buçuk yaşlarında iki kaplumbağam vardı bu site sayesinde gayet sağlıklı bir şekilde büyüttüm onları taaki 20 gün önce tatile çıkana kadar! tatile giderken arkadaşıma emanet ettiğim kaplumbağalarımdan bir tanesi malesef ölmüş! nedenini anlayamadım hastalık kesinlikle yoktu tahmin ediyorumki arkadaşım birşeyler yaptı hayvanlarla oynarken onlara zarar verdi. neticede kaplumbağamı kaybettim! Başkası söylese inanmazdım ama diğerine bakınca resmen içim acıyordu diğeri geliyordu aklıma ben de dayanamadım kuzenimle Ankaradaki hayvanat bahçesine gönderdim sağ kalan kaplumbağamı orada su kaplumbağaları için olan bölüme koyacaklar onu umarım sağlıklı bir hayatı olur.. 3 buçuk senelik uğraşlarım 20 günde yok oldu gitti. kabuk boyları 15 cm'di. Umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez. Forumdan ayrılmayacağım sizlerden öğrendiklerimi deneyimsiz arkadaşlarla paylaşarak en azından başkalarının daha sağlıklı hayvanlar büyütmelerine yardımcı olacağım.. Hepinize teşekkür ederim.. Saygılar..