Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşlara veda..!

errhan

Gümüş 5 Üye
Arkadaşlar yaklaşık 3 buçuk yaşlarında iki kaplumbağam vardı bu site sayesinde gayet sağlıklı bir şekilde büyüttüm onları taaki 20 gün önce tatile çıkana kadar! tatile giderken arkadaşıma emanet ettiğim kaplumbağalarımdan bir tanesi malesef ölmüş! nedenini anlayamadım hastalık kesinlikle yoktu tahmin ediyorumki arkadaşım birşeyler yaptı hayvanlarla oynarken onlara zarar verdi. neticede kaplumbağamı kaybettim! Başkası söylese inanmazdım ama diğerine bakınca resmen içim acıyordu diğeri geliyordu aklıma ben de dayanamadım kuzenimle Ankaradaki hayvanat bahçesine gönderdim sağ kalan kaplumbağamı orada su kaplumbağaları için olan bölüme koyacaklar onu umarım sağlıklı bir hayatı olur.. 3 buçuk senelik uğraşlarım 20 günde yok oldu gitti. kabuk boyları 15 cm'di. Umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez. Forumdan ayrılmayacağım sizlerden öğrendiklerimi deneyimsiz arkadaşlarla paylaşarak en azından başkalarının daha sağlıklı hayvanlar büyütmelerine yardımcı olacağım.. Hepinize teşekkür ederim.. Saygılar..

Yaşayan kaplumbağanızı geri alamazmısınız çünkü aoçnin kapluş yeri çok kötü daha yeni gittim çünkü.

Cvp: Kapluşlara veda..!

Başınız sağolsun. Diğer kaplumbağanızdan da ayrılmanıza üzüldüm. İnşallah onun için böylesi daha iyi olur :(

Ama yanınıza alma şansınız yokmu geri.

Bencede geri alın ben ankarada yaşıyorum pek baktıklarını söyleyemem kaplumbağanız açısından daha iyi olur :(

Geri