Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluslarım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüsom48

Gümüş 3 Üye
Merhabalar 2 tane kalus aldım sızce ısımlerı ne olsun bır turlu bulamadım

Daha yenı oldugum ıcın pek bılmıyorum.. Yardımcı olursanız sevınırm bırde kaplumbagamda akcıger enfeksıyonu belırtılerı var yardım edebılırmsnız

1 kapluslarımı suya atınca suya batıyorlar tıpkı bır tas gıbı alt kapuklerında grı-kavrengı tonlarında lekeler var ve kuyrugun üstündeki kabuk bıraz yumusak :s

Cvp: Kapluslarım..

Suya atınca batmaları iyi.Kuyruğunun üstündeki kabuk yavru kaplumbağalarda yumuşak olur.

Akciğer enfeksiyonuyla ilgili hastalık sağlık bölümüne bakmanızı öneririm.
Forumu iyice inceledikten sonra sorularınıza yanıt bulamazsanız uygun kategorilerde konular açarak sorabilirsiniz.

Suya atınca batıyorlar ama ellerını ayaklarını fln acınca suuyun ustunde balık gıbı yuzuyorlar acaba kötü bırseymı kaplusum boyu 2.5-3 cm cıvarı 2 sıde aynı boyda

Bana pek akciğer enfeksiyonu gibi gelmedi. Akciğer enfeksiyonu belirtilerini hastalık ve sağlık bölümünden okuyabilirsiniz.

Hıı tesekküler ben cok korktum aldıgım pet shopcuya götürdüm bilmiyorum dedı vitamin takvıyesınnde bulunabılılırsınız demıstı ama ben forumda vıtamın kullanmak acısından kafam karıstı yeme felan bır kaç damla damlatsam dedım ama suya salınım yapıcak ve gözlerı zarar görebilir kapugunu sıkıp kuru ve guneslı bır yerde tutıyım diyorum ama kabugundaku gözenekler kapanacak...

Vitamini suya damlatabilirsiniz bir sorun olmaz :) Sadece devit-3'ü suya damlatmak zararlıdır. Kapluşun gözlerine zarar verir.

Cok cok tesekkürler kaplumbagalarımıb boyu 2.5-3 cm arası sizce kac aylıklar ve 1 tane kaplusum ılk aldıgım kaplusum cok obur dıger kaplusumun yemlerınıde yıyor ılk aldıgım kaplusum hüso dıgerı damla hüso cok obur damlanın yemlerınıde yıyıyor bnde bunu gorunce 2 sını ayırdım yem ıcınbaska yerlere koydum ama damla yıne bırsey yemıyor 6 gün oldu alalı hüsoyu alalı 1 ay oldu

Neden ayırıyorsunuki ? yemleri suya atmak yerine elinizden verin hepsinin yemiş olmasını sağlayın ?

Okdar kıpırdakkı ve daha gelelı 6 gün oldugu ıcın pek ürketmek istemedım bırbırılerıne cok ısındılar bırbırlerını ayırınca hıc hareket bıle etmıyorlar öyle duruyorlar ama hüso damlaya kurmu yapıyor bu yasta bılnıyorum ama nerye gıderse hüso oraya gelıyor :d

Konu tamamen amacından sapmış.
Lütfen sorularınızı uygun kategorilerde sorun.
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri