Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşlarımı 1ay fanusta yaşatmak için ne yapmalıyım?

oGuzhaN

Bronz 5 Üye
Arkadaslar akvaryum vs. alıcam. Ancak 1ay falan lazım bana bu 1ay icerisinde ne yazık ki ölüm fanusunda bakmak zorundayım.En güzel sekilde bakmak icin neler yapmalıyım?

Cvp: Kapluşlarımı 1ay fanusta yaşatmak için ne yapmalıyım?

en azından plastik büyük olanlardan saklama kapları var onlardan alıp içine ısıtıcı yerleştirip ve birde kabın ortasına kaya gibi birşey koyup kuru alan yapmalısın. Birde 2-3 günde bir suyunu degiştirmelisin. Eğer asgari olarak bunları sağlamazsan o hayvanın sağlığı 1 ay içerisinde baya bi geriler.

http://www.akvanusya.com/yeni-baslayanlar/439-plastik-akvaryum.html
Burada örneği mevcut. Bu kaplar ucuz diye biliyorum.

Cvp: Kapluşlarımı 1ay fanusta yaşatmak için ne yapmalıyım?

Evet katılıyorum. Evde büyük bir leğeniniz varsa ısıtıcıyı onun içinede koyabilirsiniz. Akvaryum alana kadar en azından daha geniş bir alan ve ısıtıcı şart. Arkadaşın dediği gibi filtre alana kadar hijyen kurallarına da dikkat edin.

Geri