Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşum'a Akvaryum aldım :D

memolik12

Gümüş 4 Üye
Arkadaşlar KAHRAMANA Kaplumbağa bahçesi aldım. Sizce burda rahatça yaşıyabilir mi??Rahatça güneşleniyor.Sizce ısıtıcıya gerek varmı?? Buyrun fotolar.mailto:/2mpj2g9.jpg mailto:/nytvrp.jpg mailto:/iodp41.jpg

Cvp: Kapluşum'a Akvaryum aldım :D

Öncelikle hayırlı olsun.Isıtıcı alsanız iyi olur yaz da olsa su ısısın sabit kalması gerekli.Bu akvaryuma şelale filtre kullanabilirsiniz.Gayet rahat olacaktır.Ve şu akvaryum içindeki renkli cici taşları çıkartmanızı öneririm çünkü suya salınım yaparak kaplumbağanıza zarar verebilir.Onun yerine akvaryum kumu kullanabilirsiniz.

Çok teşekkürler bilgileriniz için.:133::133:

peki burda rahatça büyüyebilir mi? İyi bir ortam mı acaba?

Büyür büyümesinede 1 yıl içinde akvaryumu büyütmeniz gerekecek.

-Su Seviyesini En yüksek Nekadar Yapabilirseniz O kadar Yapınız Böyle Rahat Yüzemez.. Nekadar Derinse O Kadarr İyi.
-Renkli Taşlar Kaplumbağaya Zararlı.
-Isıtıcı Olmalı. Suyun Sabit 28-29 Derece Kalması Lazım.
-Bir Filtre Alırsanız Suyu Hergün Değiştirmek Zorunda Kalmassınız.

İyi Forumlar... :)

Teşekkürler dedklerinizi yaptım ve taşları çıkardım yarın ısıtıcı alıcam:D:D

Filtre bu havalarda ısıtıcıdan daha önemli. Sık su değişimi kablumbağa için zararlı.

Geri