Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kar !

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum dün hava çok iyidi bide okullar tatil dediler çok sevindik ama bugün çok kötü arabalar neredeyse gömülmüş dışarı adım bile atılamıyor ve aile dostlarımız Kızılayda mahsur kaldı kısacası Allahtan bir istedik bin verdi. :(

Hava süper Anıttepe' de kar dizime kadar gelmiş durumda ve hala yağmaya devam ediyor :D
Trafik falan yok zaten arabalar yerinden kımıldayamıyor.
Çok uzun zamanlardır bu kadar çok yağmamıştı :)
Hacettepe okulu tatil etti :) Kesin Beytepe'de 1 metre kar vardır :)
Bu havalarda evin yakınından çok uzaklaşmamak gerek.

Ankara'nın en sıcak bölgelerinden biri olan eryaman bile felaket oldu 30dk'da bir anca araba geçiyor :D

Yarında ilk ve orta eğitim kurumları tatil arkadaşlar valilik açıklama yapmış.

Üniversiteli olmak zormuş yahu..
Arabalar yerinden kıpırdayamıyor. Yinede tatil değil...

yoğun kar ben gibi özel sektörde çalışan birkaç kişinin de işine yaramış olabilir. Evden rahat kıyafetlerle çalışmak gibisi var mı? :)

Bizim burda tipi başladı yeniden. :D kar kalınlığı 30cm olmak üzere.

Elimde cetvelle dışarı çıktım ve hiç temizlenmemiş zeminden kar kalınlığı 47 cm :D

Ankara üniversitesinde bu gün ve yarın bütün fakülteler tatil edildi :D

Bizde oldu şimdi 40-50 cm belediye ekipleri sadece bi kere küredi çıktı ve sabah şimdi yeniden doldu yol.

Rektor vicdana gelsede yeditepeyide tatil etse kayısdagının sogugu karı bi baska oluyo ama tatil matil yok eziyete devam yagmasın diye dua ediyorum

Ben universitelerde tatil oldu diye duymuştum heralde özeller tatil etmiştir.

incubus' Alıntı:
Ankara üniversitesinde bu gün ve yarın bütün fakülteler tatil edildi :D
Odtü tatil olmadı. :D Arkadaş gitti bugün.

Hacettepe bugün tatildi, yarında tatil.Bu gidişle cuma da olacak :D

antifbyigit' Alıntı:
Ben universitelerde tatil oldu diye duymuştum heralde özeller tatil etmiştir.
rektorlukler kafasına gore tatıl yapıyor bıze komsu okul maltepe unı tatılken bızım yedıtepe unı tatıl degıl arada 15dklık mesafe var sadece rektorlere baglı bısey bu bızım okul yenı kar acma aracları almıs zıyan olmasın verdıklerı para dıye tatıl yapmıyolar kar acma araclarını kullanmak ıcın heveslerı var heralde :)

Burda hiç kar yok :/ Erciyes'e çıkıyoruz ancak kar görmek için..

Geri