Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kare acemi paludaryumum :)

ecemkoten

Bordo Bereli
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum :)
40 cm 50 ltlik akvaryum. filtre olarak 50 w roxin kullanıyorum . fotoğraflarda takılı değil ama uv lamba kullanıyorum oda 100 w. fotoğraflardaki ısıtıcı lamba. iç filte kullanıyorum malesef iyi temizlemiyor. kaplumbağalarım daha çok küçük büyüdüklerinde daha büyük bi akvaryuma geçicem. su seviyemide yükseltmek için asılı kuru alan yaptırıcam camcıdan. henuz yapım aşamasında yanı :) görüntü olarak pek güzel olmadığının farkındayım fakat önemli olan onların rahat olmaları. Şuan gayet mutlulular :)

mailto:/img269/5655/dsc0980b.jpg
mailto:/img705/5024/dsc0982k.jpg

Bunlarda Fındık ve Fıstık :)

mailto:/img268/1832/dsc0939k.jpg

Cvp: Kare acemi paludaryumum :)

hoşgeldiniz.akvaryumunuza yabancı değilim.daha dün ünlü bir akvaryum sitesinde tanıtımını gördüm.filtreniz sobo mu shark mı?bu iki markanın modeli çünkü filtreniz.akvaryumunuz genel olarak güzel:)

genç kaplumbağa' Alıntı:
hoşgeldiniz.akvaryumunuza yabancı değilim.daha dün ünlü bir akvaryum sitesinde tanıtımını gördüm.filtreniz sobo mu shark mı?bu iki markanın modeli çünkü filtreniz.akvaryumunuz genel olarak güzel:)

fitrem sobo :) akvaryumum kullanıssız biraz öyle bi sorunumuz var :)

Aramıza hoşgeldiniz :) Söylediğiniz gibi camdan asılı kuru alan yaptırırsanız yüzme alanları da genişleyecektir.

hoşbulduk :) çoğu şeyi forumunuzdan öğrendim :)
en kısa zamanda yaptırıyorum asılı kuru alanı

kaplumbağalarınız çok güzel :)

Sammy Ve Selly nasılda büyümüşler ya mailto:/forum/images/s1/w00t.gif

Evet o zaman isimleri Fındık ve Fıstıktı :D

Bende benim kapluşun ismini 100 kere değiştirmiştim :D Çok büyümüşler ya maşallah benimki hala minicik kaldı :)

Belliymiş zaten o zaman hınzır olacakları :D

Benim şu anki akvaryumuma çok benziyor,kuru alanı nasıl yükselttiniz ?

Eski akvaryumum olduğu için hatırlamıyorum ama sanırım kaya koymuştum burada altına.

akvaryumunuz cok guzelmiş peki akvaryumunuzun ölçulerı kaça kaç ?

Geri