Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kare akvaryum arayan arkadaşlar 50X50 X27

nachtmerie

Altın 5 Üye
Sahibinden.com da gezerken dikkatimi cekti gerçekten çok güzel akvaryumum yeni olmasaydı alırdım bence cok guzel kaplumbağa için ideal bi akvaryum .Paylaşmak istedim. 50X50 X27 boyutları

ve fiyatı 25 tl ( sıfır değil tabi )

akvaryum arayan arkadaş varsa yardımcı olmak istedim :)

satıcıyla konuşup şehir dışı gönderim isteyebilirsiniz anlaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-50x50-x27-cm-akvaryum-25-tl-67885301/detay

Cvp: Kare akvaryum arayan arkadaşlar 50X50 X27

Yaklaşık 50-60 litre ve fiyatı da epey uygun. Yeni başlayanlar için ideal bir tank olabilir :)

normalde ne kadar olur bunun fiyatı

Evet fiyatıda epey uygun bütçesi olmayan ve yeni başlayanlar kaçırmasın :) valla 40-50 olur gibi duruyor ama gittigidiyorda 70x26x34 akvaryum 45 tl ve kenar çerçeveleride var ve daha kaliteli ama litreleri hemen hemen aynı sahibinden daha uygun ama ben yinede 0 alınması taraftarıyım.

Genelde eni dar olan akvaryumlar ucuz ama malesef kaplumbağa için uygun değil. Kare akvaryumlar o yüzden daha pahalı luyor.

bu akvaryumun sıfırı 50 60 vardır tahminimce . ki yaptırılmış gibi bu akvaryum.. bu ölçülerde pek görmedim ben

Geri