Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kendi şarkımız

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar arkadaşımla kendi şarkımızı yaptık Ritimde ben varım Soloda Bilim Bester (arkadaşım)
şarkıyı yapmamız 30 dk mızı aldı ama kayıt edip video halinde hazırlamak 2 saat aldı umarım beğenirsiniz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vytu_VF-s-s

Cvp: Kendi şarkımız

Yiğit bey, ritim fena değil ama solo olmamış. Bend, hammer on, pull off gibi tekniklerle süslenmiş ve daha bass ve middle karakterli bir solo daha güzel giderdi. Birde ses kaydı kötü olmuş. Sanırım ekipman yetersizliğinden. Yinede emeğinize sağlık :)

Bence çok güzel olmuş, hem normal hem de elektro gitar (elektro gitar değil mi :D) birleşince ortaya müthiş bir çalışma çıkmış :)

Pc mikrofonundan kaydettik soloyuda 2 dk da çıkarttık ritime göre yaptık soloyuda biliyorsanız anlamısınızdır hatalar var birde elektro gitar benim gitarım arkadaşımınki başka gitar ikimizinkiler varklı benimkinin perdeleri daha dar onunkinin bayağı geniş bende onunkini çalınca yanlış çalıyorum. :)

happy' Alıntı:
Bence çok güzel olmuş, hem normal hem de elektro gitar (elektro gitar değil mi :D) birleşince ortaya müthiş bir çalışma çıkmış :)

Evet solo elektro gitar ile çalındı. :)

Tekrar dinledim, ses kaydı güzel olsaydı tabi daha güzel olurdu ama yine de emeğinize sağlık

Ses kaydı laptopun mikrafonunda ve all sount recoverde kayıt ettik ama bita mikrofon alıcaz. :)

Bizde inepo için şarkı yapmıştık önce kameraya kaydedip video üzerinden şarkıyı aldık (kullandığımız program: ulead videostudio 11) :D

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş :) Elektroya geçebilsem bende solo yapacağım :p

Asşında kullandığımız program iyi ama mikrofon çok kötü msnde fela kulanılan laptop mikrofonu ama 30 tl ye felan mikrafon satılıyor amaör olucağı için idare eder.

gazoz' Alıntı:
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş :) Elektroya geçebilsem bende solo yapacağım :p

Teşekkrüler ben elektroya yeni geçtim önceden bass çalıyordum klasikte çalıyorum aynı zamanda ama da 1.5 senedir. :)

Ben 2 senedir klasikte kaldım :D Çalışmalarımı aksatıyorum heralde ondan oluyor :p

Bende aksatıyorum bayağı aksatıyorum derken sık sık çalamıyorum ondan bi şarkıyı öğrenmem 2-3 saatimi alıyor orda klasikte elektroda 2-3 gün. :D

Ben en iyisi kendimi klasikte geliştireyim önce :D Pat diye elektroya geçersem bir şey çalamayacağım anlaşılan :D

Aslında klasiğin yararı parmaklarının alışması bence çünkü elektroda kalsik gibi ritim atın parmaklarınız kesilir stiller felan farklı genelde size önerim kasik çalarken bazı şarkıları pena ile çalmanız (elektroya geçmeden önce) daha kolay alışırsınız elektroya. :)

Penayla çalmayı pek sevmiyorum ama alışacağım artık :33:

Elektro istiyorsan pena kulanmak zorundasın ilaa kulanmam diyosan tırnanı kullanırsın tırnana hem çok zarar verirsin hemde hızlı çalamassın. :)

Evet,elektro çalacağım diye tırnaklarımdan olmak istemem :D En iyisi bir an önce penaya alışmak :)

Bencede bide penanın numaraları var sen kendine göre takılırsın.

Galiba diğer üyelerimizin ilgisini çok çekmedi. :)

Geri