Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kabuşlarım benim yanımdayken kuru alana çıkıyorlardı ama hemen geri atlıyorlardı oyun oynuyorlardı çıkıp atlıyorlar durmadan hiç kurumuyorlar diye üzülmüştüm odama gittim ikisinide kururken yakaladım ama nasıl. Normalde arka ayaklarını gererlerdi biri komple vucudunu germişti arka ayaklar kafa önleride yerlerinde olmak istedim bir an.
Benim kaplumbağam da şimdi kuruyor.Sadece arka ayaklarını uzatmış.Yanına yaklaştım.Hiç istifini bozmadı.10dk seyrettim.Kalktım yürüdüm.Korkmuyor benden galiba suya atlamadı.Gerçekten çok mutlu görünüyor.