Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kırmızı Karınlı Semender Arıyorum

nachtmerie

Altın 5 Üye
başlıktada belirttiğim gibi kırmızı karınlı semender arıyorum arkadaşlar

60cmlik eski akvaryumumu kullanıcam

sahiplendirmek , satmak isteyen, canlı satışı yapan site bilen, veya almama yardımcı olcak bana gönderebilicek varmı acaba ? Bulunduğum şehirde malesef yok küçük bi şehir olduğu için.

bu arada semender düz cama tırmanabiliyor mu ya ? :)

Cvp: Kırmızı Karınlı Semender Arıyorum

Semenderler düz cama tırmanabiliyor.

Anıl seni bilgilendirmiştim ben :) cama tırmanıyor diye ve çok gerekli şey var
( ''Rubra , Pistia, Anubias Barteri, Cryptocoryne cordata.'') Bunlar nitrat ve amonyağı emen bitkilerdir ve önemlidir alman lazım ve su mercimeği alabilirsin.
unutma canlı yemle beslenen semender asla almamalısın.

alirken bunlara dikkat ederim .. birde kapak yapmam gerekicek anlasilan :)

arkadaşlar burdaki petshopcularada sordum yok getirtmiyoruz da dediler.. :S Yardımcı olabilcek varmı bana uygun bi şekilde paketleyip kargolayabilcek yada otobüsle gönderebilcek ?

Bu canlı asla paketlenerek yollanamaz. Birincisi hava alması gerek ikincisi derisinin kurumaması gerek. Ve bunu sağlamak o kadar yolla mümkün değil.

annem çok korktuğu için malesef semender besleyemicem :) hemde dediğiniz gibi kargoyla falan olcak iş değil

Geri