Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kırmızı yanaklı kaplumbağamın yanına hangi tür kaplumbağa alabilirim?

b.yildirim38

Bronz 5 Üye
Bugün yeni bir kaplumbağa alacağım kararsızım kızıl yanaklı mı alsam daha farklı mı? ßana yardım eder misiniz? Çok acil bugün almaya gideceğiz...

Konu başlığı içeriği kısaca açıklayıcı nitelikte olmalıdır. Konular uygun kategorilere açılmalıdır. Konu başlığı ya da mesajlar tamamen büyük harfle yazılmamalıdır. /tubidik

Cvp: HANGİSİ?

b.yildirim38' Alıntı:
Bugün yeni bir kaplumbağa alacağım kararsızım kızıl yanaklı mı alsam daha farklı mı? ßana yardım eder msiniz? Çok acil bugün almaya gideceğiz...

Bu kapluş tek mi yaşayacak yoksa birinin yanına arkadaş olarak mı alacaksınız?

Cvp: HANGİSİ?

Şuan ki kaplumbağa hangi türdense o türden alın farklı türler arasında uyuşmazlık oluyor

HANGİSİ?

Bende aynı noktaya değinecektim, ayrıca olabildiğince aynı boyutlarda al yoksa büyük olan küçük olana saldırıyor benim başıma geldi, suan ayrı takılıyorlar :)

Cvp:   HANGİSİ?

eaglewatch' Alıntı:
Bende aynı noktaya değinecektim, ayrıca olabildiğince aynı boyutlarda al yoksa büyük olan küçük olana saldırıyor benim başıma geldi, suan ayrı takılıyorlar :)

Büyük olan, küçüğe her zaman saldırmaz aralarında bi husumet olmalı :) Alacaksanızda aynı anda alın ki akvaryumu beraber sahiplensinler. Şimdi 2 tane alıp sonradan 1 tane daha almayın yazık olur o kaplumbağaya :).. o yüzden kaç tane alacaksanız aynı anda alın ki sorun olmasın. 1 tane de almayın ama :)

Cvp:   HANGİSİ?

AbbasPanpa' Alıntı:
eaglewatch' Alıntı:

Büyük olan, küçüğe her zaman saldırmaz aralarında bi husumet olmalı :) Alacaksanızda aynı anda alın ki akvaryumu beraber sahiplensinler. Şimdi 2 tane alıp sonradan 1 tane daha almayın yazık olur o kaplumbağaya :).. o yüzden kaç tane alacaksanız aynı anda alın ki sorun olmasın. 1 tane de almayın ama :)

Valla bizimkileri görseniz büyük olan direk saldırma modunda, yüksek ihtimalle cinsiyet veya boy farkından dolayı oldugunu düşünüyorum. Dediğim her zaman geçerli bir husus değil tabiki ama başıma gelince belirteyim dedim :)

Cvp: Kırmızı yanaklı kaplumbağamın yanına hangi tür kaplumbağa alabilirim?

benim büyük kaplumbağa küçük kaplumbağaya anne gibi davranıyo taki konu yem vaktine gelinceye kadar :)

lebisusnac' Alıntı:
benim büyük kaplumbağa küçük kaplumbağaya anne gibi davranıyo taki konu yem vaktine gelinceye kadar :)

Valla benim büyük resmen canından bezdiriyo küçüğümü bu nedenle akvaryumu ikiye ayırdım artık ikiside rahat ve stressiz olarak yaşıyorlar :)

İlk gün öylelerdi sonradan düzeldiler valla ama bazen onu görmeyip ayğıyla küçüğün üstünden ezip geçiyo sonra küçük sinirlenip onun kafasına çıkıyo dinleniyo ödeşiyorlar :)

lebisusnac' Alıntı:
İlk gün öylelerdi sonradan düzeldiler valla ama bazen onu görmeyip ayğıyla küçüğün üstünden ezip geçiyo sonra küçük sinirlenip onun kafasına çıkıyo dinleniyo ödeşiyorlar :)

Benim büyük olan karada hiç bir sey yapmıyo ama suya girince sinsice arkadan yaklaşıp direkt küçüğün kafasına saldırıyo bende bir şey yapar diye mecbur ayırdım belki bir gun bırakır bu takıntısını ve birleişirler :)

belki :) benimkide kuyruğuna yaklaşıyor bir şey yapcak diye korktum ama kuyruğuna dokunuyo gidiyo :)

lebisusnac' Alıntı:
belki :) benimkide kuyruğuna yaklaşıyor bir şey yapcak diye korktum ama kuyruğuna dokunuyo gidiyo :)

Benimkide oyle yapıyo ama sonra kuyurktan uzaklasıyıp kafaya yonelıyo, kıskandı mı ne artık küçüğü bilemiyorum :)

:) ilk başta ben büyüğü bakamayan birinden almıştım onu sevmemiştim ben büyütmedim diye küçüğü daha çok seviyordum şimdi büyüğü daha çok sever gibi oldum küçük onn kafasına gitse minnacık kalıo :)

lebisusnac' Alıntı:
:) ilk başta ben büyüğü bakamayan birinden almıştım onu sevmemiştim ben büyütmedim diye küçüğü daha çok seviyordum şimdi büyüğü daha çok sever gibi oldum küçük onn kafasına gitse minnacık kalıo :)

Maşallah iyi anlaşıyorlarsa ne güzel valla darısı benimkilerin başına :)

darısı sizin başınıza :)

Geri