Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Merhabalar bende kaç gündür arıyorum oğlum çok istiyor iletişime geçerseniz sevinirim
Merhaba, ben İstanbul da oturuyorum güzel bir akvaryum alıcaksanız ve gerekli bilginiz varsa sahiplendirebilirim tabii kiMerhabalar bende kaç gündür arıyorum oğlum çok istiyor iletişime geçerseniz sevinirim
Merhaba yazan kişi sahiplenmezse size geri dönerim haber vermelerini bekliyorumben de isterim
ben çok istiyorum yaşım daha küçük iyi bakıcam balıklarımız var onlara da çok iyi bakıyoruzMerhaba yazan kişi sahiplenmezse size geri dönerim haber vermelerini bekliyorum
bu arada yaşı kaçMerhaba yazan kişi sahiplenmezse size geri dönerim haber vermelerini bekliyorum
Bana instagramdan ulaşabilir misin?ben çok istiyorum yaşım daha küçük iyi bakıcam balıklarımız var onlara da çok iyi bakıyoruz
bu arada yaşı kaçMerhaba yazan kişi sahiplenmezse size geri dönerim haber vermelerini bekliyorum
Yaşını tam bilmiyorum fotoğraflara bakabilirsinbu arada yaşı kaç
DuruyorDuruyorsa bana yazarmis8niz
Sahiplendiriyorum şartları söylim sizeMerhaba hala sahiplenidiriyorsanız sahiplenmek isterim
İstanbul'un neresinden alabiliriz ? Gerekli şartları netleştirebilirseniz aynı noktada bulunduğumuzdan emin olmak isterim.Sahiplendiriyorum şartları söylim size
Gelip almanız gerekicek
Tamamen ücretsiz
Hayvana gerekli şartları sağlamanız gerekiyor
İstanbul Beyoğlu'nda oturuyorum benİstanbul'un neresinden alabiliriz ? Gerekli şartları netleştirebilirseniz aynı noktada bulunduğumuzdan emin olmak isterim.
yani kaplumbağanın boyuna bağlı olark benim çok büyük bi akvaryum koyabilcek yerim yokİstanbul Beyoğlu'nda oturuyorum ben
Şartları açarsak işte büyük bir akvaryum , su ısıtıcısı, su temizlyecisi ve ışığı
Bende de büyük bir akvaryum yok oyüzden Sahiplendiriyorum zatenyani kaplumbağanın boyuna bağlı olark benim çok büyük bi akvaryum koyabilcek yerim yok