Ömer aladdin
Bronz 5 Üye
Ailecek bir su kaplumbağası sahiplenmek istiyoruz lütfen
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ücretsiz mi sahiplendiriyorsunuzBüyük kaplumbağa bakabiliriz derseniz ekipmanları ile birlikte veriyorum. Detaylar için;
11 yaşında su kaplumbağası ekipmanları ile sahiplendirme [İstanbul/Kadıköy]
Merhaba, eski konuyu düzenleyemediğim için 2. konuyu açtım. Eski konuyu kilitleyebilir ya da birleştirebilirseniz sevinirim. Oturduğum binanın yıkım durumu ve benim kaplumbağama için yeterli vakti ayıramıyor olmam sebebiyle uygun birisine sahiplendirmek istiyorum. Evde küçük çocuğu olanlar için...sukaplumbagasi.com
Babam 15dk sonra eve gelecek ona sorcam ama net bir şekilde sahiplenicezEvet, konuyu okuyunuz. Eğer uygun ise mail üzerinden ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi verebilirim.
Sıkıntı yok daha önce de baktımYavru kaplumbağa değil, bir karış büyüklüğünde. Maddi, manevi gerekli özene gösterebilecek birisi sahiplensin istiyorum. Babanız mailden ulaşabilir. Doğrudan telefon numarası paylaşmak serbest değil sanırım forumda.
Yası kaç acabaAilecek bir su kaplumbağası sahiplenmek istiyoruz lütfen
Ben sahiplenmek istiyorumYavru kaplumbağa değil, bir karış büyüklüğünde. Maddi, manevi gerekli özene gösterebilecek birisi sahiplensin istiyorum. Babanız mailden ulaşabilir. Doğrudan telefon numarası paylaşmak serbest değil sanırım forumda.
Sahiplendirildi mi ben sahiplenmem istiyorumDüşünürseniz bende de mevcut al yanaklı su kaplumbağası, 10cmden büyük boyda ücretsiz sahiplendiriyorum
Evet sahiplendiriyorumSahiplendirildi mi ben sahiplenmem istiyorm
Sahiplendirildi mi ben sahiplenmem istiyor
Tabikide yerim üsküdarda isterseniz tel no yada mail üzerinden konuşalımBen alabilir miyim yeriniz nerd
Merhaba, sahiplendirildi mi acaba?bir adet yavru bende mevcut verebilirim
Ben sahiplendiriyorumMerhaba, sahiplendirildi mi acaba?
kaç yaşında acaba? Fotoğraf atabilir misiniz?Ben sahiplendiriyorum
11 yaşındakaç yaşında acaba? Fotoğraf atabilir misiniz?