Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası

furah

Bronz 5 Üye
Selam ben yeni üye oldum hiç bir bilgim de yok ne yapmam lazım bayağıda büyük resimlere videolara baktım bizimkiler gibi yok. Benim onlara deniz hazırlamam lazım demek ki yetişkin bir erkeğin el ayası kadar var bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Cvp: kırmızı yanaklı su kaplumbağası:neydi:

mailto:/forum/Konu-kirmizi-yanakli-su-kaplumbagalari-hakkkinda-hersey.html?highlight=k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+yanakl%C4%B1+su+kaplumba%C4%9Fas%C4%B1
bu linki inceleyin.Anladığım kadarıyla tatlı su kaplumbağası olan RES'leri deniz kaplumbağasıyla karıştırmışsınız...

gazoz' Alıntı:
mailto:/forum/Konu-kirmizi-yanakli-su-kaplumbagalari-hakkkinda-hersey.html?highlight=k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+yanakl%C4%B1+su+kaplumba%C4%9Fas%C4%B1
bu linki inceleyin.Anladığım kadarıyla tatlı su kaplumbağası olan RES'leri deniz kaplumbağasıyla karıştırmışsınız...

tşk linki inceledim deniz hazırlamam derken yaşama alanı olarak kast etmiştim deniz gibi büyük yani
inş bakmayı öğreneceğim inş birşey olmaz

Deniz gibi büyük olmasına gerek yok(tabi eminim bu kadar büyüğünü kastetmiyorsunuz zaten :) ) en büyük 100-200lt yeterli :) büyüdüklerinde 30cm falan oluyorlar.

mailto:/forum/Konu-su-kaplumbagasi-bakmaya-baslayanlar-icin-kapsamli-bir-ozet.html
bu linke de göz atın gereken her şey yazıyor :) Bu arada sürekli kolaya kaçıp link yolluyorum,tembelliğime geldi sanırım :/ özür diliyorum bundan dolayı :)

İlk sorum sizin oralar neresi? Kara kaplumbağası bulup suya atmayın da :) İkincisi ise sahip olduğunuz kaplumbağaların RES olduğuna eminsek linklerdeki konuları inceleyip forumumuza istediğiniz soruyu "Forum Kuralları'na" uymak kaydı ile sorabilirsiniz. Bu şekilde düzgün bir yaşam alanı için gerekli olan her bilgiyi size vermiş oluruz. Okuduğunuz konularda anlamdığınız bir şey olursa yine konu açarak sorabilirsiniz :)

mailto:/forum/Konu-yeni-kaplus-alanlar-icin-klavuz-rehber.html
bu da benim hazırladığım resimler belki faydası dokunur ama sanırsam bunlara değil başka şeylere ihtiyacınız var :D

Geri