Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kısa bir süreliğine ayrılıyorum Sebebi Başlıkta

_Emre___

Bordo Bereli
mailto:/v/c/3fu7k.png
Ya arkadaşlar burama kadar geldi bu ecem durmadan benle uğraşıyor durmadan özenti özenti diyor sabır tükenmek bilmiyor sabrım taştı bitti kendini birşey sanıyor herşeyi ondan özendiğimi sanıyor
kafasında varmıdır nedir artık bıktım
aşırı kaba ve kendisinden 6 yaş küçük biriyle bu uslubta konuşacak kadar oldu
kendisi kendi yaptığı şeyin kimsede olmamasını istiyor benim akvaryumum 200 litre onunki 250 litre ben ona özenip aldım sanıyor akvaryumu artık tüm hayvan bakma zevkimi soğuttu benim tüm hayvanlarımı heves uğruna aldığımı söylüyor bende ona şunu diyorum BEN BU TAVŞAN SULTAN PAPAĞANI MUHABBET KUŞUNU KAPLUMBAĞAYI HEVES UĞRUNA ALSAM MİLYAR PARA HARCAMAZDIM KAPLUMBAĞAYA 1 MİLYAR GİTTİ Sultan papağanıma 430 tl muhabbet kuşlarıma toplam 670 tl gitti ve ben tüm bunları emekle yaptım kendim kimseden yardım istemeden 1,5 yıl boyunca para biriktirerek eceme soruyorum ecem sen naptın ? sen sadece herkesin birşeyleri senden özendiğini söyleyip durdun ve sen kendi egona yenildin ayrıca semenderimi ve balıklarımı vermedim hala benimleler. kendi uydurmasıdır arkadaşlar artık sabrım cidden taştı forumdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın...

Cvp: Kısa bir süreliğine ayrılıyorum Sebebi Başlıkta

Ecem'in çakması olduğunu söyleyemem ama hayvanlar konusunda abarttığına inanıyorum. Her zaman söylerim,1-2 tane hayvanın olsun ama çok iyi bak,ne kadar verimli olabiliyorsun.Ama çok hayvan olunca eli ayağına karışır insanın bence, bir kere teyzemin evinde sürüyle hayvan var bir gün yardım edeyim dedim öldüm,hiç bir şeye yetişemedim :D

Yooo bakabilirse eğer içinden geliyorsa isterse 10 tanesine bakar

Tabi bakar ben sadece daha zor olduğuna inanıyorum,tabi gücü yetebiliyorsa baksın :)

Gücüm elbet yetiyor ama o kız insana kafayı yedirtir yazdıklarını insan düşmanına bile yazmaz :eek:

Koçun torunu olman lazım demiş bu konuda haklı bak :D Ama ben koçun torunuyum param var diyorsan o baska :) Bir de sanırım semenderleri,balıkları ve tavşanları vermene takılmış. Madem alıyorsun neden veriyorsun gibisinden :D

Ecem maalesef böyle benlede defalarca tartıştı kendini haklı göstermek için herşeyi yaptı ben sadece kendi yorumumu yaptığıma rağmen benle defalarca tartışma başlattı bence kendisi herkesten daha fazla kaplumbağasının olmasını ve herkesten kendisini üstün görmeyi istiyor duydumki leopard gecko almaya yentenmiş halbuki öyle bir canlının var olduğunu bilmiyordu ben alacağımı söyledim ne olduysa birden ondada öyle bir fikir çıktı şimdide kara kaplumbağası aldı acaba ona nasıl bakacak ? onun için tahta özel ışıklı mağaralı bir ortam oluşturması gerekli sana özenti diyor ama ilk başta o başkalarından özenmişti eğer 8 tane kapluşa rahat bir ortam sağlayacaksan buna karışmaya hakkı yok.kendisi gerçekten kavgayı ve tartışma çıkarmayı çok seven bir kişi moderatör olduğu zaman ben kendi fikrimi belirtmişşim direk sen böyle konuşamazsın milleti suçlama deyip konuyu kapatmıştı sonra forumdan ayrılmıştı moderatörlüğü yapmayı bilmiyor duydumki kendisi ücretsiz bir site açmış buraya rakip olarak açtı sanırsam oradada havalara girecektir kısacası sen onla muhattap olma asıl kendisi özentilik yaptı sen onla muhattap olma forumuda bırakma derim onun için forumu bırakırsan mutlu olacaktır.

Yok semenderi vermedim hala bendeler tavşanlarıda annem hamile diye veriyorum doğumdan sonra geri alacağım param yok benım :D bütçem kapandı son herşeyi kapluşlara harcadım ve bitti

Geri