Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Klordan gözleri yanmıs

Hangi şehirdesiniz vitamini Atakanpetshopa var guvenilir site burdakilerin çoğu ordan alıyor sorun olmaz bende almıştım birkaç bişey

Genta aldım demin veterşnerin verdigi toz ilaci sabah verirkn hayvan çok rahatsiz oldu zaten vitamini acaba nerede bulabilirim eczanede var mıdır ya da petshopta görmedigimiçin yiyemedigini düşünüyorum ama deniycem birde bugün sanki durumu daha kötü oldu bilemedim önerdiginiz bir veteriner varsa en azından iletişim kursam olur mu
Atakanpetshop.com da var

Bundan alın stok tükenmiş ama baska sitede olur.

Sadece vitamini alın sakın kabuk jeli almayın o zararlıdır.

Genta aldım demin veterşnerin verdigi toz ilaci sabah verirkn hayvan çok rahatsiz oldu zaten vitamini acaba nerede bulabilirim eczanede var mıdır ya da petshopta görmedigimiçin yiyemedigini düşünüyorum ama deniycem birde bugün sanki durumu daha kötü oldu bilemedim önerdiginiz bir veteriner varsa en azından iletişim kursam olur mu
Siz akvaryum kurup ekipmanları aldınız mı?

Bu şekilde hicbir ilac fayda etmez.

Akvaryumun şuanki halinin fotoğrafını atar mısınız?

Ekipmanları aldınız mı? Elinizdeki ekipmanlar neler?

Geri