Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hemen elime geçsin diye sordum olmazsa internetten ısmarlarımHangi şehirdesiniz vitamini Atakanpetshopa var guvenilir site burdakilerin çoğu ordan alıyor sorun olmaz bende almıştım birkaç bişey
Hangi şehirdesiniz ona göre de hekim ayarlanır nerde olacağı diyebilirim vitamininHemen elime geçsin diye sordum olmazsa internetten ısmarlarım
Atakanpetshop.com da varGenta aldım demin veterşnerin verdigi toz ilaci sabah verirkn hayvan çok rahatsiz oldu zaten vitamini acaba nerede bulabilirim eczanede var mıdır ya da petshopta görmedigimiçin yiyemedigini düşünüyorum ama deniycem birde bugün sanki durumu daha kötü oldu bilemedim önerdiginiz bir veteriner varsa en azından iletişim kursam olur mu
Sen deme birşey artık.Hangi şehirdesiniz ona göre de hekim ayarlanır nerde olacağı diyebilirim vitaminin
Bundan alın stok tükenmiş ama baska sitede olur.![]()
Sürüngen Vitamin & Mineral Takviyeleri - Sağlıklı Büyüme İçin Profesyonel Çözümler | Atakan Pet Shop
Sürüngen dostlarınız için özel formüle edilmiş vitamin ve mineral takviyeleri! Kabuk sağlığı, kemik gelişimi ve bağışıklık sistemi desteği için Deep Fix ve Sera gibi uzman markaların kaliteli ürünleri Atakan Pet Shop'ta. 🦎💊atakanpetshop.com
Siz akvaryum kurup ekipmanları aldınız mı?Genta aldım demin veterşnerin verdigi toz ilaci sabah verirkn hayvan çok rahatsiz oldu zaten vitamini acaba nerede bulabilirim eczanede var mıdır ya da petshopta görmedigimiçin yiyemedigini düşünüyorum ama deniycem birde bugün sanki durumu daha kötü oldu bilemedim önerdiginiz bir veteriner varsa en azından iletişim kursam olur mu
Evet su dinleniyo bide filtreyi açtım suda dursa koyucam da gentayıda kullandımSiz akvaryum kurup ekipmanları aldınız mı?
Bu şekilde hicbir ilac fayda etmez.
Vitamini alıcam aadeceSiz akvaryum kurup ekipmanları aldınız mı?
Bu şekilde hicbir ilac fayda etmez.