Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Koala ile insanın dostluğu

Cvp: Koala ile insanın dostluğu

Ay canım benim nasılda su içiyor :( orman yangınları en çok hayvanları etkiliyor bizde daha önce ayağı kırılmış bir kargaya balık almıştık yedirmiştik su içirmiştim ben kafasını sevmiştim hiç bir şey dememişti öncelike SEVGİ EMEK İSTER bizler bu sevgiyi hayvanlara gösterelim ki onlarda sevgimize karşılık versin. paylaşımın için teşekkürler.

Aynen katılıyorum sana Emre. Rica ederim :)

Benim tek anlamadığım şu insanlar neden hayvanları sevmez neden onları kovar neden onları istemez ?
sevmedikleri hayvanlar tuvaletlerini sokağa yaptığı için olabilir mi evet.. peki ya insanlar nereye tuvaletini yapıyor ? evlerinin içine ne farkı var..? :)
Neden onları kovar insanlar ?
hayvanlar okadar sevecen ki biz insanlardan bile daha cana yakın alıştımı bırakamıyor bu yüzden insanlar alışmasın diye süpürgeyle tüm cehaletlerini sergileyip kovuyorlar.!
peki neden bir kap olsun yemek koymazlar kapılarının önüne ? artık insanlar iyicene çıktı insanlıktan hayvanlarıda ALLAH YARATTI bizleride ALLAH YARATTI dünyadaki tüm canlılar eşit ! ve tüm canlılar ölecek ben bir hayvanın öldüğünü düşündükce bile ağlıyorum çünkü sokakta ölen canlıların ilk yeri çöplük oluyor neden insanlar ölünce gömülürde sokaktaki hayvanlar maganda çocuklar tarafından eziyet görerek çürüyüp gider ? bunuda hiç anlamam ama benim bildiğim birşey varki ben ilerde bu işlere el koyacağım hiç bir hayvanın zarar görmemesi üzerine ant ediyorum ki bunu düzelticeğim hiç bir hayvan eziyet görmemeli.! bu güne kadar çevremde nekadar hayvan varsa onları düzene soktum temizledim sağlıklı bir canlı yaptım ve o hayvanlar hala benimle birlikte beni görünce sanki gözleri parlıyor aşağıda bir kaç köpek var hergün aynı saatte gelip asvalta uzanıp beni bekliyorlar evde birşey kalmasa bile ben onlara mutlaka ekmek veriyorum bunu biliyorlar bizi orda bekleyen birisi var diyorlar ve geliyorlar..
Lütfen artık sabrım kalmadı burdan tüm insanlara mesajım olsun bu tüm hayvanları koruyalım eziyet edenlerle gerekirse kavga edelim ama genede o masum melekleri koruyalım onlarsız hayat bir hiçtir.! köpek havlıyor diye hoşt hoşt diyip hayvanın canını üzmeyelim ! kedi miyavlıyor diye üstüne su DÖKMEYELİM.. O Dökeceğiniz suyu hayvanın üstüne bir damacanayı kesip içine koyup kapınızın önüne koysanız ne olur ?
Sanırım biraz fazla idealist davranıyorum ama artık insanların ne olduğunu anladım ve ben çevremdeki insanlara o biçim davranıyorum hayvanlara kötü davrananlara tenezzül dair edemiyorum..
Bu mesajımı okuduysanız ne mutlu bana.. :)

Herkes senin gibi düşünse keşke Emre. O zaman dünya daha güzel olurdu.

Cvp: Cvp: Koala ile insanın dostluğu

dermet' Alıntı:
Herkes senin gibi düşünse keşke Emre. O zaman dünya daha güzel olurdu.

İnsanlar artık düşünemiyor tek dertleri para yemek para yemek olmuş yani en kötü durumda olanı hayvanlar :(

İnsanlaşmış hayvanları severim ama hayvanlaşmış insanları sevmem!!!

İşin özü bu kısaca emre :)

Geri