Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taze balıktan kastım canlı balık değildi, balıkçıdan falan alınan taze balığı demek istemiştim. Canlı yem bir ara kullandım ama açıkçası vicdanımı rahatsız ettiği için uzun zamandır kullanmıyorum.
Canlı yem konusu geçmiş birşey ekleyeyim dedim. Akvaryumumda 3 adet kaplumbağa 2 adet çöpçü balığı besliyordum. Yaklaşık 1-1 buçuk aydır sularını değiştirmiyordum, dün suları aşırı kirlendiği için değiştireyim dedim. Kaplumbağalarımı akvaryumdan çıkarttım ölüm kabına koydum geçici süreli olarak. Sıra balıkları çıkartmaya geldi, 1 tanesini çıkarttım 2. yi çıkartacaktım ki bir baktım ortalarda yok. Aradım taradım akvaryumun içini ama bulamadım. İşin garip tarafı balıktan hiç bir kalıntı yok. 3-4 aydır aynı akvaryumdalardı.