Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kocaeli su kaplumbağası sahiplendirme

Edassa

Bronz 5 Üye
Merhaba arkadaşlar mecburi nedenlerden dolayı 2 adet su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz ayrı ayrı da sahiplendirme yapabiliriz.Bir tanesi 5 diğeri 6 cm civarında küçükler.Elinde ekipmanı kuru alanı lambası akvaryumu olan arkadaşlar yazarsa konuşabiliriz.İyi bakılacağına emin olmadan sahiplendirme yapılmayacaktır

Merhaba arkadaşlar mecburi nedenlerden dolayı 2 adet su kaplumbağamızı sahiplendirmek istiyoruz ayrı ayrı da sahiplendirme yapabiliriz.Bir tanesi 5 diğeri 6 cm civarında küçükler.Elinde ekipmanı kuru alanı lambası akvaryumu olan arkadaşlar yazarsa konuşabiliriz.İyi bakılacağına emin olmadan sahiplendirme yapılmayacaktır
Merhaba sahiplendirme yapıldı mı ?

Sahiplendirme yapılmadı eğer ikisini alacaksanız ben yem ısıtıcı ve filtreyi verebilirim bir kaç adet de ampul var elimde onları da verebilirim ama birini alacaksanız diğeri için onların bende kalması gerekiyor.

Merhaba sahiplenmek isterim eğer ilan halen geçerliyse benim de bir âdet kaplumbağam var fakat Gebze marmarayda buluşma şansımız olur mu

Merhaba sahiplenmek isterim eğer ilan halen geçerliyse benim de bir âdet kaplumbağam var fakat Gebze marmarayda buluşma şansımız olur mu
Benzer boyutlarda sahiplendiriyorum , profilimde numaram var yazın yardımcı olacağım. Gebze’ye yakınım.

Emrats58 ile iletişime geçseniz daha iyi olur çünkü benim kaplumbağalarım başka bir kaplumbağa ile anlaşamıyorlar birbirlerine alıştırma süreci bile çok zordu sıkıntı yaşarsınız hiç kaplumbağası olmayan birine sahiplendirirsem daha iyi olur

Emrats58 ile iletişime geçseniz daha iyi olur çünkü benim kaplumbağalarım başka bir kaplumbağa ile anlaşamıyorlar birbirlerine alıştırma süreci bile çok zordu sıkıntı yaşarsınız hiç kaplumbağası olmayan birine sahiplendirirsem daha iyi olur
Anladım onun kaplumbağaları boyut olarak maalesef büyük benimkilerden

Geri