Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Komple acilen satılık

dbasol

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz buz gibi bir suda bir kış günü dışarıda küçücük bir cam kutuda bakılan Mülayim'i sahiplenmiştik fakat zaman geldi ve ülkeyi terkediyoruz.

mailto:/forum/Konu-turtle-topper-benekli-yavru.html

Arkadaşlar yukarıdaki konuda göreceğiniz turtle topper'lı akvaryumu ve tüm ekipmanlarını kaplumbağamız Mülayim ile beraber uygun bir ücrete vereceğim.

Lifetech dış filtre (1 yıllık)
Tetratec dip filtresi
7 farklı çeşit Sera ve Reptomin yemler
Yedek filtre malzemeleri
Isıtıcı (Markasını tam hatırlayamadım şu anda)
Siyah kuvars kum
İki lav taşı
Fotoğrafta olmayan iki orta boy Mango kökü
Turtle Topper
Kıskaçlı Lamba

İstanbul içinde ilgilenen arkadaşlar lütfen acilen irtibata geçsinler forum aracılığıyla.

Akvaryum boyutu 100x40x40. Ek olarak gaga taslari, sera reptilin, vitamin plus, bronchipour destekleri, gaga tasi e devit 3'u de verecegim.

Fiyati 350 lira. Istanbul veya Kocaelide teslim edebilirim.

Forumda da bulunan bir arkadasim icin akvaryum haziligi yapiyorduk. Sizinki tam aradigim ozelliklerde ve herseyi hazir olacak. Telefonla görüstüm haber bekliyorum ama bir aksilik olmazsa buyuk ihtimal aliriz. 1-2 saate kesin dönus yaparim

Tamamdir, bizler gibi kaumbaga ve hayvansever birine giderse daha da mutlu olurum.

Bu arada turtle topper cok yeni, filtreyi, isiticiyi, ve akvaryumu (hatta mango koklerini bile) da actigim konulardan gorebilirsiniz gariban hayvancigi kurtarmak icin yeni aldigimi. O nedenle iciniz de ferah olsun ekipman hakkinda. Tek eksigi uvb lambasi olacak ideal bir sistem icin.

Alirsiniz veya kismet olmaz bilmem ama sistemi kuracaksaniz mutlaka bir petshoptan turtle topper bulun. Yillardir eziyet cekmisiz kuru alan icin.

Bende sistemde topper kullandigim icin urunu biliyorum ve bende oneriyorum herkese ;) sistemini almaya karar verdik bir kac detay ve iletisim icin ozel mesajini actiralim.

Ozel mesaji rica edelim hemen acsinlar cunku yarin tasiniyoruz.

Cvp: Komple acilen satılık

mailto:/forum/Konu-alim-satim-yapanlarin-ozel-mesajlasmayi-actirmasi.html su başlıktakini uyguladığında açacaklardır

Kardesim, benim baglantim telefondan o nedenle raporlayaniyorum. Sen mumkunse actirabilir misin?

Vallah su ozel mesaj isine bir cozum bulamadik forumca.

Geri