Kaplumanyak
Altın 1 Üye
Arkadaşlar son zamanlarda forumda pek aktif olmasamda eski üyelerimiz çok emek harcayıp oluşturduğum akvaryumumu bilirler. Bilmeyenler ise rahmetlinin resimlerine buradan bakabilir; mailto:/forum/konu-kuru-alanimi-degistirdim-camdan-yaptim-resimler.html
Dün ben evde yok iken bize misafirliğe gelen komşumuzun 2 yaşındaki kızı akvaryum sileceği ile akvaryumun camına vurmuş, akvaryumu patlatmış. Kaplumbağalar patlayan akvaryumun parçalarıyla birlikte salona düşmüş.. Annem kaplumbağalardan korkar dokunamaz. Eyvah kaplumbağalar kaçtı diye yaygarayı basmış. İçeri kaçmış
Şans eseri bende o gün eve erken geldim. Yoksa hayvanlar akşama kadar salonda yerde sefil olacaktı. Şimdi ısıtıcıyı ve filtreyi küvete taşıdım. Yoğurt kabından kuru alan yaptım. Kuru alanı ısıtmak için ise tavandaki lambanın kablosunu aşağı uzatarak oklava yardımıyla kuru alanın 5-10 cm üzerine denkledim. Ben yeni bir yuva yapana kadar 3-5 gün idare edecekler artık... Bir tanıdığımızın evinde çok su aldığından kullanmadığı 2 metrelik bir akvaryum varmış ondan almaya karar verdim. Pazar günü gideceğim aşacağım. Ancak Bu kadar büyük bir akvaryumu nasıl dekore edeceğim onu düşünüyorum. Şurada mailto:/forum/konu-yeni-plaudaryum-kuruyorum-capsli-oneri-yorum-bekliyorum.html
yarım kalan projeme devam etsem diye düşünüyorum.. Sizler ne önerirsiniz.
He birde max. 100TL ye kadar bir dış filtre önerisi rica edeceğim. Pazartesi gidip filtre alacağım.
Dün ben evde yok iken bize misafirliğe gelen komşumuzun 2 yaşındaki kızı akvaryum sileceği ile akvaryumun camına vurmuş, akvaryumu patlatmış. Kaplumbağalar patlayan akvaryumun parçalarıyla birlikte salona düşmüş.. Annem kaplumbağalardan korkar dokunamaz. Eyvah kaplumbağalar kaçtı diye yaygarayı basmış. İçeri kaçmış
yarım kalan projeme devam etsem diye düşünüyorum.. Sizler ne önerirsiniz.
He birde max. 100TL ye kadar bir dış filtre önerisi rica edeceğim. Pazartesi gidip filtre alacağım.