Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Küçüğü büyüğünın kabuğunun altına girip sürtünüyor?

normal bi şey kaynaşıyorlar yada şaka falan yada oyun oynuyorlardır böyle gereksiz sorular için forumu meşgul etme bi daha aynı hataya düşme çabuk sil bu konuyu

Demir' Alıntı:
normal bi şey kaynaşıyorlar yada şaka falan yada oyun oynuyorlardır böyle gereksiz sorular için forumu meşgul etme bi daha aynı hataya düşme çabuk sil bu konuyu

Forumu meşgul eden bir konu olsaydı yöneticiler tarafından halledilirdi.Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmamanızı rica ediyorum.

furkan54ozan' Alıntı:
Demir' Alıntı:

Forumu meşgul eden bir konu olsaydı yöneticiler tarafından halledilirdi.Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmamanızı rica ediyorum.

tabikide beyefendi emredersiniz

yanlış bilgi vermekte üstünüze yok bakıyorumda. Olması gerektiği gibi kabuğunu kaşıyor.

Benim yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Yani kaşınma durumu bir sorun mudur? :)

kabuk değiştirdiğinde genelde yapar bunu sizin birşey yapmanıza gerek yok. Belki küçük bir mango kökü koyabilirsiniz yardımcı olmak için.

hayır =) akvaryuma koyulan ağaç kökü. Akvaryumcularda satılır.

Demir' Alıntı:
furkan54ozan' Alıntı:
Demir' Alıntı:

tabikide beyefendi emredersiniz

Bu Mesajından Sonra ''Demir'' Adlı Üye Neden Yasaklanmıyor Üstelik Gereksiz Yere -Rep Veriyor Buradan Site Yönetimine Sesleniyorum İşinize Karışmak İstemem Ama Kurallara Göre Bu Yasaklanma Sebebi Değilmi?

ilk önce bir uyarı verilir ardından daha uymazsa uzaklaştırılır.

ama bana daha uyarı gelmedi.uyaarı gelmdiğine göre aykırı bi şeyler yapmamışım demktir bide peynir pörtlek sana eksi rep verdim diye öyle davranma bana verdiğn rebin cevabını verirdimde forum kurallarına aykırı davranmak istmiyorum

demirden bende şikayetciyim ;banada konuda olan olaydan dolayı eksi rep vermiş :D

Geri