Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Küçük bir Sorun

sercan159

Altın 1 Üye
Öncelikle merhaba;

Ben yeni bir akvaryum aldım orta boy kuru alanı strafordan yaptım ama basamaklarını yaptım suda kalmadı.Onun için çıkabilirmi üstüne en alt basamakın yarısı suda...

ve yarısı havada

Cvp: Küçük bir Sorun

Çıkabilir mi bilmiyorum ama çıktığında devrilebilir akvaryum silikonu varsa sabitleyin ya da benim gibi vantuzla tutturabilirsiniz temizlerken de çıkarabiliyosunuz rahat oluyor

yok devrilmiyor daha kapluşlar küçük olduğu büyüyünce değiştiricem

birde vantuzla tuttursam bile yan tarafı havaya kalkıyor:(

Ben sorunu anlayamadım. Daha net açıklar mısınız ?

Resim çekerseniz daha iyi anlayıp yardım ederiz bende anlamadım.

arkadaşlar çözümü bulkdum hepiniz sağolun vantuzlarla tutturdum şimdi düz kapluşların alışmasını bekliyeceğim saoln :)

Çıkar ama zorlana bilir küçükse ondan cd kabından yeniden yapın.

Hayırlı olsun yeni kuru alanınız fotoğrafını bekleriz :)

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Strafordan yapılma kuru alanlarda merdiven basamak gibi şeyler yapılınca ağırlık merkezi değişiyor ve daha ince olan yerleri su daha fazla kaldırıyor. Ben hem alttan hem üstten vantzla sıkıştırarak çareyi bulmuştum. Ama siz de sorununuzu çözmüşsünüz.

Güle güle kullanın yeni kuru alanınızı.

Çok teşekkürler.İkiside çıktı kuru alana,çok çabuk alıştılar. :)

Geri