Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Küçük kaplumbağa alacağım.

ata12

Altın 1 Üye
başlıkta belırrttıgım gıbı kaplumbağa alıcam izmirde oturyorum güvenilir sağlıklı yavru ve birazda ucuz kaplumbağa nerde bulaıblırım

Cvp: küçük kaplumbağa alıcam YARDIM !

Kaplumbagasını cesıtlı sartlar yuzunden vermek zorunda olan kısıler var bu kısılerle temasa gecın en ıyısı sahıplenmektır cunku ayrıca petshoplardakı cogu kaplus malesefkı hasta olabılıyor

Hıfzıssıhada kermit petshop var. Ordan aldım. Hepsi gayet sağlıklı. Fiyatı 7,5 tl

mavişehirde caffur var onun içinde arkadaş pet shop var ordan al büyük akvaryumun içinde besliyolar ısıtıcı filtrede var

hıfsızzhada h anı eskı anadlolu pastanesının oralardamı. bu arada çok yavru arıyorum

Çok yavru alıcam diosunjuz yeterli alnınız varmı:ff::ff::ff:

Anadolu pastanesi diye bir pastane yok burda :) Dolunay vardı. Adı artık hale oldu. Tam hıfzıssıha durağının arkasında. Üçyol istikametine doğru taraftaki durağın arkası kermit petshop.

yenı konumda resımlerıne bakabılırsınız bıraz kotu ama yıneden cekıcem ee nede olsa gece cekımı :)

teşekkürler terlık

kemeraltından alsam herhangı bır hayvancıdan

Geri