Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Küçük Kaplumbağa :P

safademirel

Yeni Üye
mailto:/61/upload/09dd7305.jpg
mailto:/61/upload/d60b2c5d.jpg
mailto:/61/upload/d8cab259.jpg

Sorunlarım :

Kaplumbağam hiç yemek yemiyor yanında 1paket birşey verdiler nerde verirsem vereyim yemiyor:( Napmalıyım?

Kabın içinde sadece öyle duruyor yatıyor gibi yürümüyor:(

ilk geldiği gün tırmanmaya çalışıyor kuru alana çıkmıyor. şimdi böyle hiçbirşey yapmıyor nedendir? :(

Nekadar su koymalıyım? içme suyu koyuyorum normalde 0.4litre gibi koyuyorum ısıtıyorum ılık koyuyorum

En kısa sürede paludaryum kuracağım.

Su ve kuru alan soğuk oldugu için yemek yemıyordur.İleride hasta olabilir.
Haraket etmemeside soğuk olmasındandır.

Peki çeşmeden su doldurup ısıtsam birşey olurmu sıcak suda?

elime alıp yemek yermi?

Su derecesi 26-28 derecede sabit olmalıdır.
Elinize alıp yedirmeyi denesenizde yine yemez büyük ihtimalle.
Bir akvaryum,ısıtıcı,filtre vb. almalısınız.

kaplumbağanızı öncelikle o fanustan kurtarın ve güzel bir yaşam alanı oluşturun derim

zaten arkadaşımız belirtmiş ; geniş bir paladaryum , filtre , ısıtıcı ve uygun bir kuru alan muhakkak olmalı

Kaplumbağa can çekişiyor her geçen gün onu bir kat daha ölüme yaklaştırıyorsun biran önce akvaryum ısıtıcı filtre ve kuru alan yapımın başlamalısın ...

Arkadaşlara katılıyorum kaplumbağan o kapta mutlu değil sen kaplumbağanın mutluluğunu görmek istemez misin ? Kendini o küçücük kaplumbağanın yerine koy.

Acaba kaça kaç bir akvaryum gerekir bu hafta hemen alayım

mailto:/

burdaki akvaryumlar olurmu?

yada nereden almalıyım istanbulda acil gerekli
EnxBoyxYükseklik

şeklinden yazarmısınız

size yardımcı olmak isterdim bende istanbuldayım ama işlerim sebebi ile cok yogun geçiyor günlerim

bende daha yeni 80 * 35 * 50 ebatlarında akvaryum yapmama rağmen bu bile gözüme ufak gelıyor

size önerim bir camcıya gidip yapacağınız akvaryum ölçülerine uygun cam kestirin

daha sonra bunu ister kendiniz silikonlayın, istersenizde akvaryumculara gidin yaptırın..

eğer ben uğraşamam dersenizde sahibinden.com da bir çok akvaryum yapan arkadas var uygun fiyatlı onlarla iletişime geçin derim. hazır bir akvaryumu almak size pahalı gelebilir ama yaptırırsanız %40 civarında bir fiyat farkı oluyor

Geri