Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Küçük Kaplumbağama Yeni Bir Alan

safademirel

Yeni Üye
Merhaba

20ocak doğum günümde ablam bana bir küçük su kaplumbağası hediye etmişti. küçük bir kap vermişler yeşil ama nasıl su koyacağımı dair hiçbilgim yok. kaplumbağa öylece yatmış ben buna akvaryum yiyecek yeni bir sıkılmadan yaşayabileceği bir alan yapmak istiyorum

tüm eşyalar 120-150TL arasında yeni bir alan

yem olarak nasıl verebilirim yanında küçük birşey verdiler onuda yemiyor:(

Napacağımı tam bilmiyorum 120tl-150tl arası yemek akvaryum ısıtma gibi parçaları yazarsanız çoook sevinirim .

İyi Geceler

Başlık düzenlendi/tubidik

RE: Küçük Kaplumbağıma Yeni Bir Alan

İhtiyacınız olan öncelikle bir akvaryum. Mümkün olan en büyük boyda. Bütçenize göre ısıtıcı filtre aldıktan sonra kalan para ile alabileceğiniz en büyük akvaryumu alın bence.
İkinci olarak ısıtıcı ki 15 tl civarı bulabilirsiniz. İç filtre 20 tl civarı. Yem olarak sera raffy p, ek yem olarak sera raffy ı alın.Yemler toplam 30 tl civarı tutar küçük kutuları.
Kuru alan için kaya,taş vs. koyabilirsiniz. Üzerine uvb lamba gerekli. Ancak maddi olarak imkanınız sınırlıysa sadece ısıtma amaçlı masa lambası kullanabilirsiniz şimdilik.
Tabii bu söylediklerim Kayseri fiyatları. İnternetten fiyatlara bakıp alışverişe öyle çıkmanızı tavsiye ederim.

Geri