Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

küçük kaplumbağamın beslenmesi

lebisusnac

Gümüş 1 Üye
Küçük kaplumbağam 1 gündür bir şey yemiyor ölmesinden çok endişeleniyorum elimle yedirmeye çalışıyorum olmuyor ilk geldiğinde suya atınca yiyordu ama şimdi büyük kaplumbağam var ve suya atınca hemen alıyor ne yapmalıyım ?

_ Birde bu güneşlenme işini ben halledemedim anlatır mısınız ?

Cvp: küçük kaplumbağamın beslenmesi

Isıtıcınız var mı? Yoksa akciğer enfeksiyonu olmuş olabilir.

Isıtıcım var ama daha dün geldi ondan önce 1 günde olmuş olma ihtimali var mı ?

Büyüğü çıkartın akvaryumda öyle yem yedirin belki büyük hemen kaptığı için fark edememiştir.

Olabilir . büyüğe günde kaç defa kaç tane vermeliyim bide küçüğüme aynı şekilde küçük bugün zorla 2 tane yedi ama ince uzun bir şey aç gibi geliyor bana

Sabah akşam günde iki defa olmak üzere toplamda kafalarının hacmi kadar yem verin. Yemlerken büyüğü akvaryumdan çıkarın. Gneşlenmeyi geniş bir leğende balkonda yaptırabilirsiniz. Mutlaka gölgelik bir yer de olmalı. Hayvanlar bunalınca gölge isteyeceklerdir. Öğleden sonra ikindi vakitleri güneşlendirin. Güneşlenme sırasında balkonda yanlarında bekleyin.

sağ olun :) sebze verdiğimde yem vermeli miyim ?

Evet ana yemi mutlaka hergün kafa hacmi kadar verin.

Geri