Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

küçük kapluş

ata12

Altın 1 Üye
izmirde oturuyorum bildiginiz saglıklı kaplumbaga satan bir yer varmı . bu arada palmiyede pet shop varmı ?

Cvp: küçük kapluş

Palmiye kısmını bilmiyorum ama Atatürk Stadı ile otogar arasındaki ana yolda otogara gelmeden birkaç tane büyük pet shop var. Hem kaplumbağa hem de ekipmanları için ideal mağazalar.

bak mavişehirde caffur var caffurun içinde arkadaş pet shop var 200 litrelik bir akvaryum içinde ısıtıcı filtre kuru alan lambası bile var bütün kaplumbağalarda çok sağlıklı ben 3 gün önce ordan aldım hayvan hemen alıştı bana hiç korkmuyo bile kesin ordan almanı şidetle tavsiye ediyorum

oscar' Alıntı:
bak mavişehirde caffur var caffurun içinde arkadaş pet shop var 200 litrelik bir akvaryum içinde ısıtıcı filtre kuru alan lambası bile var bütün kaplumbağalarda çok sağlıklı ben 3 gün önce ordan aldım hayvan hemen alıştı bana hiç korkmuyo bile kesin ordan almanı şidetle tavsiye ediyorum

Tüm ekipmanları (akvaryum + ısıtıcı + kuru alan + dış filtre) ne kadara aldınız?

hayır ben sadece kaplumbağyla yem aldım orda anlatmak istediğim ordaki pet shopta kaplumbağalara 200 litre bir akvaryumun içinde bakıyorlar içinde ısıtıcı+filtre+lamba var yani ordaki kaplumbağaların hepsi sağlıklı

Geri