Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kullanmadığımdan satıyorum -uygun fiyat-

banyoterligi

Bordo Bereli
Atman at 103 kafa motoru. 1300 litre debili. Alalı 20 gün oldu.

Atman bt 50w ısıtıcı.

Aquazonic 100w ısıtıcı.

Arkadaşlar 3nü 50 tl ye satıyorum. Kafa motorunun Fiyatı zaten 30-35 tl. Atman bt 50 w ısıtıcıyı 30 liraya almıştım. Aquazonici de 25 tl ye aldım.

Eheim 2217 aldığımdan dolayı bunları satıyorum. Kafa motorunu dıy dış filtre yapım için almıştım.

İzmir içi elden. Diğer iller kargo.

[undefined=undefined]Birde şelale filtrem var 200 litre debili. 10-50 litrelik akvaryumlar için, Dolphin marka. Kaliteli ve sorunsuz. Onunda fiyatı 15 tl dir. [/undefined]

Cvp: Kullanmadığımdan satıyorum -uygun fiyat-

Mert 2217 i ne kadara aldin.

Peşin ve tek çekim 210 tl ama 12 taksitle 240 tl ye geldi selim abi, sen ne kadara aldın? Kullanıyomusun memnun musun?

Arkadaşlar ilan güncel

2217 i cok iyi almissin. Bugun calistiricam daha.

2217 dolu musluklu juen petten aldim. 400 du galiba. 2213 olmasin senin aldigin. Eger 2217 ise super fiyat

2217 musluklu modelini aldım :) Kampanya vardı 4 ekimde, konusup anlasmıstık. Yeni alabildim

Şelale filtremi izmirden bir hobici abiye verdim. Ek olarak uvb lambamda satılık.

Satılan ürünler, atman bt 50 w ısıtıcı, atman at 103 kafa motoru 1300 debili, 100w ısıtıcı aqua marka. Birde uvb floresan.

Hiç birini kullanmadıgımdan satıyorum. İlgilenenler burdan yazarsa sevinirim.

Bütün herşey satılmıştır. Tek uvb lambam kaldı. Güncel

Geri