Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru Alan Fiyatları

berkcam97

Gümüş 1 Üye
Herkese merhaba.Ben 3 gün önce petshopa gittim ve kaplumbağamın akvaryumu için kuru alan istedim oda cumartesi getiririm dedi.Ama fiyatlarını sormayı unuttum.Size soriyim dedim.Kuru alanın fiyatları en pahalı ne kadar olur,en ucuz ne kadar olur?Kuru alanın markasını ve boyutunu söylemedi sadece getireceğim dedi.Ortalama fiyatına göre alıcam paramı.

Cvp: Kuru Alan Fiyatları

Adamların kuru alandan kastı çok değişik olabiliyor :) Yani size bir kaya parçası getirebilir. Mesela eminönünde kuru alan diyince direk kaya çıkarıyorlar. Kayaların fiyatı 10-15 tl civarı oluyor.

mailto:/ev-dekorasyon-bahce/akvaryum-dekoru-kaplumbaga-adasi-ch-9007-m-48648095?pnv=1

Bu tip birşeyde getirebiliyorlar. 15 tl civarı oluyor yine.

Birde turtle bank getirebilirler onlarında küçük boyları 35 tlden başlıyor.

Tamam,teşekkür ederim,Turtle Bank getirme olasılığına karşılık 50 tl alıyım o zaman :)

60 tl alırsanız medium boyunu alabilirsiniz :) Küçük hiç idare etmiyor. Biraz daha fazla verip uzun süre kullanılıcak birşey almak en mantıklısı :)

ben valla hiç para vermicem kendim yapıcam nasıl yapıcağımıda anlatimmi anlatın diyosanız anlatın yazın

Hem turtle bank sayesinde suyun seviyesini de yuksek tutarsınız.Turtle Bank tavsiyemdir :)

Yağız Bey forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

Turtle bankı bende tavsiye ederim.Fakat kendim hala daha hiç bir petshopta rastlamadım :)

Turtle bankı tavsiye etmemin sebebi hem kaplumbağaların rahat çıkıp güneşlenmesi ve su seviyesini istediğiniz kadar yüksek tutabilmeniz :)

yağız' Alıntı:
ben valla hiç para vermicem kendim yapıcam nasıl yapıcağımıda anlatimmi anlatın diyosanız anlatın yazın

- Size bir fıkra anlatayım mı?
- Anlat
- Anlat demekle olmaz. Size bir fıkra anlatayım mı?
- ...

Geri