Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alan icin fikirleriniz

AlperDeniz

Bordo Bereli
Merhaba arkadaslar. Benim kapluslar yavru oldugu ucin akvaryum biraz kucuk. 45 cm lik bir akvaryumum var. Bana nasil bir kuru alan onerirsiniz yerim az.? Taşlardan yapmistim fakat cok yer kapliyordu. Yardimlarinizi bekliyorum.

Cvp: kuru alan icin yardim lutfen

Siteyi gezerseniz kuru alan için birçok örnek bulursunuz. Yaratıcılığınıza kalmış.

RE: kuru alan icin yardim lutfen

Buldum fakat uymuyor akvaryumuma yardimci olursaniz sevinirim Ecem Hanim.

Cvp: kuru alan icin yardim lutfen

Akvaryumunuzun fotoğrafını paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Cvp: kuru alan icin fikirleriniz

taşlar çok yer kaplıyorsa hazır kuru alanlardan alabilirsiniz internetten veya petshoplardan.. internette çeşit daha çok

mailto:/forum/Konu-cesitli-kuru-alan-fotograflari.html

Buradan çeşitli kuru alan örnekleri var.

Benim akvaryum 40 cm bunu kullanıyorum:
mailto:/t/k/1vzuz.jpg

Melisanın kuru alanı gibi bir kuru alan yapmayı denemelisin.

Arkadaşlar yaptim kuru alani saolun az sonra resmini paylasicam pek guzel degil ama :) süslerim sonra

gazoz' Alıntı:
Benim akvaryum 40 cm bunu kullanıyorum:
mailto:/t/k/1vzuz.jpg

O kuru alan sunger mi yoksa bana mi oyle geldi? Eger sungerse bence pek saglikli olmayabilir.

MurtaZa' Alıntı:
Merhaba arkadaslar. Benim kapluslar yavru oldugu ucin akvaryum biraz kucuk. 45 cm lik bir akvaryumum var. Bana nasil bir kuru alan onerirsiniz yerim az.? Taşlardan yapmistim fakat cok yer kapliyordu. Yardimlarinizi bekliyorum.

Benim de akvaryumum pek buyuk degil, 42*25*33 cm. Ama kaplumbagam da kucuk oldugu icin simdilik bir problem yok. Ilerleyen zamanlarda sanirim kat cikmak gerekebilir :)
mailto:/vrsz6x.jpg

O sünger değil strafor ( yapay köpük)... Bu arada sizin akvaryumda çok şirinmiş :)

Geri