Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alan için ilham verebilir

aLyssa00

Platin 5 Üye
Yine gezinirken buldum :)

Teraryum için yapılan örnekler ama paludaryum içinde kullanılabilir çok güzel şeyler var belki size fikir verebilir :))

http://www.lizard-landscapes.com/hobby-people.html

Cvp: Kuru alan için ilham verebilir

çok güzel ama bunu yapmak veya yapanı bulmak mesele :)

Karar verip başına geçebilsek güzel şeyler çıkar diye düşünüyorum ama cesaret edip başlayamıyoruz :))

böyle bişey çıkarabilmek gerçekten hayal gücü ve el becerisi gerektirir :) resim dersinde insan denildiğince çöp adam çizen birinden ne beklenebilirki :D:D:D:D:D

Bunların iskeletini oluştursak bile süper olur ya :)))

Aslında göründüğü kadar zor değil. Maket bıçağı ve havya ile strafora çok kolay şekil verilebiliyor. Strafor, maket bıçağı ve havya da epey ucuz malzemeler. Ben kuru alan için uğraşmıştım aslında baya keyifli oluyor yapması :)

Birde ben deniycem nasıl olcak bakalım :) Birde size soraym straforları birleştirirken normal silikon kullanılsa üzeri kaplanıcak derzle suya değmiyor aslında ama sorun olur mu?

siz genede ne olur ne olmaz akvaryum silikonu kullanın

Valla dediğiniz gibi üstü 2-3 kat derz kaplanıyor. Mantıken zararı olmaması gerekiyor. Ama yine de akvaryum silikonu kullanma taraftarıyım :)

Peki riske girmeyelim canlı hayatı sonuçta :)

Valla el becerim 0 olduğu için bu işlere hiç kalkışmam :)

Geri