Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Evet farkındayım 5 dakika çalıştırdım.Anında ısınmaya başladı Ampulün patlamasından korkuyorumeminemre' Alıntı:Aynı ürünü yazlıkta kullandım ben de. İstediğiniz yere klipslediğiniz için faydalı. Fakat şuna dikkat edin, çoğu çin malı bu ürünlerin. Ve 8-10 saat gibi çalışmlarada çok fazla ısınıyorlar. 25watt tan fazzla ampül kullanımını tavsiye etmiyorum. Kaliteli olanlarda 40-60waat kullanılabiliyor. Zaten kaliteli ürünlerde maksimum watt değeri yazıyor. Bir kazaya sebebiyet vermemesi için dikkatli olun
Ayrıca ben ışıklandırmanın kafasının iç kısmını alüminyum folyo ile kapladım. Hem ısıyı yansıtıyor hem de lambanın ısınmasını engelleiyor fazla.
eminemre' Alıntı:Aynı ürünü yazlıkta kullandım ben de. İstediğiniz yere klipslediğiniz için faydalı. Fakat şuna dikkat edin, çoğu çin malı bu ürünlerin. Ve 8-10 saat gibi çalışmlarada çok fazla ısınıyorlar. 25watt tan fazzla ampül kullanımını tavsiye etmiyorum. Kaliteli olanlarda 40-60waat kullanılabiliyor. Zaten kaliteli ürünlerde maksimum watt değeri yazıyor. Bir kazaya sebebiyet vermemesi için dikkatli olun
Ayrıca ben ışıklandırmanın kafasının iç kısmını alüminyum folyo ile kapladım. Hem ısıyı yansıtıyor hem de lambanın ısınmasını engelleiyor fazla.
n1clos4' Alıntı:sulu boya kullanın arkadaşlar
eminemre' Alıntı:n1clos4' Alıntı:sulu boya kullanın arkadaşlar
Soğuk kış günlerinde akvaryumun üstü kapalıyken 5 wattlık gece lambası için bir ampül vardı onu kullanıyordum. Tabi gece akvaryum soğumasın diye. Bu sene baktım boyaları dökülmüş. Hemen sulu boyayla laciverte boydım tekrar