Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru Alan -Isıtma Lambası Sorularım?

TR[C*]

Bronz 3 Üye
Arkadaşlar herkeze söylediğim gibi kuru alanımı yükseltip ısı lambası takacaktım.Yolda giderken yerde güzel bir mermer gördüm boyutu tam uyumlu oldu akvaryuma fakat sorum var:
-Taşın kenarları sivri tehlike,sorun yaratabilirmi uygunmu?
mailto:/24ox1za.jpg

Ve sonra gittim 2 yerde yoktu büyük markette bile yoktu,elektrikçiden 1 tl ye soft ampül aldım.
40 watt
-Sanki biraz gri gibi sorun olur mu?,soft ampül yazıyor ?
-Fişli duy aldım onla kullanacağım sorun olurmu?
mailto:/2z6h7w3.jpg
mailto:/9ld82x.jpg

Saolun...
Sizler tostos'un doktorlarısınız...!

Cvp: Kuru Alan -Isıtma Lambası Sorularım?

Taşı törpülersen daha iyi olur birde o taş soğuk kalır üstüne halı kaydırmaz filan koy bence.

Soft ampul uygun fakat o ağır mermer ile felan hiç uğraşmayın derim...

Duyla soft ampulü kullanmak biraz zor olabilir kuru alanda. Küçük bir masa lambası alırsanız daha rahat edersiniz.

Evet doğdu diyorsunuz,aklımda bir proje var onu yapabilirsem bugün yapacağım olmassa yarın bir masa lambası alırım.

İnanki taş pek ağır değil zaten 2 ay sonra büyük bir akvaryuma geçiyorum idare eder herhalde,cd kabından yaparım büyüğe...

Ben sana yardım edeceğim zaten mustafa büyük tank konusunda :) o zaman kuru alandada yardımcı olurum nasıl yapacağını falan

Geri