Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alan sıkıntısı

yigitgurdal

Bronz 2 Üye
Arkadaşlar çiftleştiklerini düşündüğüm kaplumbagalarım çiftleştikleri süreden sonra her gün kuru alanda 23 saat gibi bir sürede kalıyolar hatta belki daha fazla.suya sadece ben uyanmadan bi kaç dakika önce yada ben uyandıgımda yem yemek için giriyolar.sizce bu çiftleşmeyle ilgili bir olaymı yoksa bir terslikmi var.sonbahar olmasından dolayı ev biraz soguk olabiliyor kalorifer falan yanmıyor ama evin sıcaklıgı oda koşullarında falandır.25 derece.su sıcaklıgı ise zaten 28 derece.yorumlarınızı bekliyorum

Cvp: kuru alan sıkıntısı

Bence süre çok çok fazla. Çiftleşme dönemlerinde karasal seyahatler çoktur ama dişiler için. Durum her ikisi için geçerli ise bence başka bir sebep vardır.

Cvp: kuru alan sıkıntısı

Başka ters bir durum yoksa biraz daha bekleyin derim. Ama su dışında çok kalmaları da deri nemleri için iyi değil. Bir veterinere de danışabilirsiniz.

Geri