Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru Alan Yapımı İçin Önerileriniz

ugur5392

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar Camdan Nasıl Kuru Alan Yapılır Yardım Edermısınız Bende Cam var Ama ama birbirlerine yapısmıyorlar silikonla denıyorum olmuyor sız nasıl yapıstırdınız ? camın uzunlugu 35 cm rampa bölümü 15 cm bi türlü yapıstıramadım

RE: Kuru Alan Yapımı Yardım

Normal slikonla değil! Zehirlersiniz! Akvaryum slikonuyla yapıştırıcaksınız. Kuruması 1 gün sürer.

Cvp: Kuru Alan Yapımı Yardım

Akyaryum sılıkonuyla yapsam tutarmıkı normal sılıkonla tutmuyor dusuyor

Normal slikonla öldürürsünüz hayvanları. Zaten.hemen yapışmaz. 1 gün geçicek. Ama normal slikon kullanmayın!

Camcı böyle tutmaz dıyor ama tamam tekrar denıcem

Camcıya bakmayın siz :) Akvaryum slikonu kullanın.

ya yapıyorum ama bı yere koyunca bozuluyor sız bu kadar zorlandınızmı ya :)

mailto:/forum/Konu-bunlarda-benim-cocuklarim-kabuk-yorumlarinizi-bekliyoruz.html benim akvaryumum bu. Ben CD kaplarıyla yaptım. Beğenirsen yardımcı olurum.

cd kabından bnde yaptım ama bazen yerınden cıktıgı ıcın camdan yapmaya karar verdım tabı senın yaptıgın kuru alan daha guzel gozuluyor :)

Akvaryum slikonu çok zor kuruyor. Destekleyici şeyler kullanın.Kuruyana kadar kıpırdatmayın...

Normal silikonda solvent olduğu için kesinlikle kullanmamanız gerekir. Akvaryum silikonu ile yapıştırmayı deneyin ve 1 gün suyla temas etmemesini sağlayın. Normal silikonda olsa, camı tutar yalnız alırken son kullanma tarihine dikkat edin. Mağazanın güneş alan kısmındaki ön sırada duran silikonları almayın. Güneş gördüğü için yapıştırma etkisi azalıyor. Ve akvaryum silikonları genelde çok satılmadığı için rafta uzun süre kalıyor.

Cvp: Kuru Alan Yapımı İçin Önerileriniz

mailto:/forum/Konu-el-yapimi-kuru-alan-cesitleri.html?highlight=kuru+alan

Bu linkten forumumuzdaki el yapımı kuru alan çeşitlerine bakarak fikir alabilirsiniz...

Şöyle diyeyim geçcen sene forumdan bir üyemiz normal silikon kullanmıştı yanlışlıkla ertesi gün kaplumbağası ölmüşt. :(

cd kabından yapmak daha pratik bence camla ugrasmayın

Geri