Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kuru alan yapımında yardım??

sefa124

Yeni Üye
öncelikle herkeze iyi günler

Benim merak ettiğim bi konu var , Akvaryumumda kuru alan olarak strafordan bi yer yaptım
straforun herhangi bi zararı olur mu sizce?

Cvp: kuru alan yapımında yardım??

Bence forumu biraz araştırırsan görürsün , dvd kutusundan yap en basiti öyle. En güzelde o oluyor.

ben demedim straforu fakat benim oburlar parçalamaya başladı hemen aldım.Yemeye kalktılar.Birçok kuru alan için altarnatif var.Bence onlardan birini deneyin.

Hiçbir zararı yok. CD kutusu ya da strafor fark etmez. İstediğiniz malzemeden yapabilirsiniz. Lakin straforu yiyorlarsa sorun olur. Benim kuru alanım cd kabından Bende size cd kabını öneririm. Sitemizde örnekleri mevcut araştırın.

Strafordan kuru alan yapacaksanız derz dolgu ile straforu kaplamanız gerekiyor.

Bence camdan yapın camcı dan cam alın uygun boyutta ve akvaryum silikonu ile yapıştırın ve üstüne halı kaymasın die naylona benzer bir şey var onla kaplıya bilirsiniz
Örnek:mailto:/forum/Konu-yeni-yuvamiz.html

Geri