mertcanerdinc
Taç 2 Üye
Merhaba arkadaşlar internette kapluşlara kuru alan sağlamak için taş , kaya benzeri satan bir site (güvenilir) bilen var mı ?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!batus798' Alıntı:Emre abi oranın yeri neresi ve senin verdiğinin lambanın 60W olanı var onu mu alıyım bu lambaları alabileceğim yer varsa söyler misin bende istanbuldayım ve bu cd kabından kuru alan nasıl yapılıyo gene çok sordum kusura bakma
mertcanerdinc' Alıntı:Peki akvaryumlara takılan aparat şeklinde kuru alan sağlamak için , onlardan internette bulamadım bildiğiniz bi site var mı ?
AEK' Alıntı:mertcanerdinc' Alıntı:Peki akvaryumlara takılan aparat şeklinde kuru alan sağlamak için , onlardan internette bulamadım bildiğiniz bi site var mı ?
Exo terra turtle bank juen pette kalmadı sanırım. Taklidi de hiç güzel ve kullanışlı değil. Bir kaç kişi ondan alıp değerlendirdi. Orjinal olan için bir kaç link vereyim, ama siteleri tanımam.
mailto:/?urun-5119-Hagen-Exo-Terra-Turtle-Bank-Kaplumbaga-Adasi---Kucuk--.html
mailto:/evcil-hayvan-petshop/exo-terra-turtle-bank-buyuk-boy-40-6-x-24-0-x-7-64076526
Birde bu var. Ama bu diğeri gibi her seviyede duramaz. Yani maksimum yüksekliği bellidir.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=12140
mailto:/?urun-8359-Penn-Plax-Turtle-Pier-Kaplumbaga-Adasi-29cm-x-24cm.html