Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!AEK' Alıntı:Sı ısısı ve kuru alan ısısı uygun değerlerde ise ortama alışınca normal hareketleri uygular.
AEK' Alıntı:Yemesinde vs bir sorun yoksa bence kendi haline bırakılabilir. Zaman zaman kabuk sertliği kontrolü yapmakta fayda var.
eko16' Alıntı:ben pazartesi günü ısıtıcı ve akvaryumu alıyorum tek kalan lamba onuda gece lambasıyla yaparım heralde ya şimdi nasıl eğiticem diye düşünüyom samet
samet52' Alıntı:AEK' Alıntı:Yemesinde vs bir sorun yoksa bence kendi haline bırakılabilir. Zaman zaman kabuk sertliği kontrolü yapmakta fayda var.
herşeyi normal iştahı da oldukça kuvvetli kabuğu şuan normal fakat uvb lambadan yararlanamıyor 2 haftada bir d3 takviyesi yapsammı
eko16' Alıntı:ben pazartesi günü ısıtıcı ve akvaryumu alıyorum tek kalan lamba onuda gece lambasıyla yaparım heralde ya şimdi nasıl eğiticem diye düşünüyom samet