Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuzenim yola geldi sizden bilgi istiyor

_Emre___

Bordo Bereli
Arkadaşlar benim o cani kuzenıme 2 saat boyunca kaplumbağalarınnasıl bir ortamda yaşaması
gerektiğini nasıl bakıldığını anlattım bu gün annesi 300 TL Verdi kaplumbağa için herşeyi alalım diye birlikte pet shopa gittik tam 150 Litrelik bir akvaryum aldı içine 200 W Isıtıcı dış filtre yem süs ama kendisi hem özür diledi hemde çok pişman olduğunu söyledi sizi anlattım birkaç sorusu var
Kaplumbağamı nasıl sağlıklı yetiştirebilirim diye ben ona bırakıyorum bilgisayarı sizden bilgi edinmek istiyor benim hesabımdan yazacak. abileri ablaları siz ona söylersiniz napması gerektiğini :)
Teşekkürler hepinize şimdiden.

Cvp: Kuzenim yola geldi sizden bilgi istiyor

Kuzeninin akıllandığına sevindim :) Konuşuruz onunla seve seve yeter ki sorsun :p

Kaplumbağam çok küçük ısıtıcı 28 derece oluyormuş doğrumuu ?

28 derece sabit olmalı :)

o dış filtre deniliyor hortumları var suya uzanan bir borudan çekiyor bir borudan veriyo o nekadar süre çalışmalı.

7/24 çalışacak sadece su değişimlerinde kapanacak :)

7/24 mü ama nasıl neden ki ? peki yem olarak emre abi bana rafy P Karides bide stiks denilen yemden aldı ilaç olarakta suya damlatınca mavi renk veren bir ilaç bunları nasıl kullanacağım.

Emre bilmiyor mu? Anlatsın işte :D Ayy bana biraz anormal geldi böyle şizofren hissettim :) mavi damlanın kullanımı üzerinde yazıyor zaten..

Gazoz çok soru sormuş bu :D evine gidince kendisi hesap açıp sorucakmış size neden şizofreni hissettin kendini :D :D hesabımı kirletti ya filtreyi zorla aldırdım yoksa almıyordu yok yok bişe olmaz diyordu

Ay vallahi ne bileyim böyle şeyler hep bana anormal hissettiriyor :D kendi hesabını açsın bari bu ne yav :D

Di mi korkuyormuş üye olmaktan öldürürlermiş onu üye olursa güvenmiyor ya mailto:/forum/images/s1/ff.gif böylelerine ergen gerisi deniyordu değil mi :D

Hayır Emre böylelerine çocuk deniyor :)

Bence şizofren hissetmen saçma.Sana soru soruyor.Sende en başlarda böyleydin.Ama di mi?

Evet biliyorum bence de saçma,üyelik yapsın öyle sorsun istiyorum sadece ^^

Ne farkeder ki.Gerçi açması daha doğru olur çünkü kuzeni yanında olmadığında kendi hesabından girer.Ama şizofren gibi hissetmem genede garip.

Şizofren derken garip hissetmek anlamında söyledim :D Aman ya her şeyi ciddiye alma :) Emre bilgili birisi neden ona sormuyor da bize soruyor anlamında söyledim :) Çok da büyütülecek bir konu değil :p

Ben sadece söyledim.Uğraşcakta değilim.Çocuk belki bize güvenmiştir.

^^ Haklısın aslında, ama her şeyide ciddiye bindirmeyelim lütfen :)

Geri