Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

lambam elime ulaştı

flora11

SKF Delisi
size bahsettiğim lamba elime ulastı dediğiniz gibi akkor teli gözükenlerden . fakat daha kıskaçlı lambam gelmedi onun için deneyemedim o da gelince resim koyacağım ışığı çoksa değiştirecegim veya cem beyin dediği gibi tepeden konumlandıracağım

Cvp: lambam elime ulaştı

Bence değiştirmeniz daha iyi olur. Nereden konumlandırsanız rahatsız edici olur.

önce deneyeyim sonra karar vereceğim ışığına göre
teşekkürler

bütün ürünler elime ulastı önerdiğiniz yemler reptomin ve raffy vital , kıskaçlı lambam ve uva lambam taktım 12 cm kadar uzaklıktan kullanıyorum gayet iyi ısı veriyor ışığıda bana çok rahatsız edici gelmedi . shreklerinde hoşuna gitti . sizce bir sorun var mıdır ? kaç saat açık tutayım ? shrekler rahatsız olmuş görünmüyorlar kuru alandalar şu an

10-12 saat açık kalmalı. Gün döngüsünü tamamlayacak şekilde kullanmalısınız. Kendisi istediği zaman kuru alanı kullanır.

Cvp: RE: lambam elime ulaştı

AEK' Alıntı:
10-12 saat açık kalmalı. Gün döngüsünü tamamlayacak şekilde kullanmalısınız. Kendisi istediği zaman kuru alanı kullanır.

peki rahatsız gibi durmuyorlar ama yine de bunu kullanmayayım mı

Rahatsız olmuyorlarsa kullanabilirsiniz ama ben kullanmam.
Kuru alan ısısını ölçmeyi ihmal etmeyin.

şu an kuru alanda bacaklarını germiş yatıyorlar yani sanırım rahatsız değiller.
ısıyı ölçüyorum 30-31 derece su 26 derece yani uygun sanırım

Aradaki ısı farkı 4-5 derece olmalı. Sizin tüm ısılar uygun. Özellikle su 26 kuru alan 31 bence en ideali.

Geri