Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Leptop Almayı Düşünüyorum.

berkcam97

Gümüş 1 Üye
İyi bir leptop almayı düşünüyorum.Ama 2.000 tl yi geçmesin istiyorum.Markası sizce ne olmalı,istediğim özellikleri yazdım.
1.İ7 işlemci
2.6-8 gb ram (8 olursa daha iyi olur yeterki 2 milyarı geçmesin)
3.2 gb ekran kartı
4.İşlemci hızı 2.4 ghz den fazla olsun
5.hard diski 750 gb ve üstü olsun
6.tabiki win 7 :D
7.Ekran kartı paylaşımlı paylaşımsız farketmez.

Vatan computer da fiyatlar iyi gibi geldi

Siz iyi marka bir leptop(istediği özelliklere sahip) bulursanız,beni haberdar edermisiniz?

Cvp: Leptop Almayı Düşünüyorum.

2000tl yi geçmeden o özellikleri rüyanızda görürsünüz :D en az 3500 e istediğin özellikte bulunur.Markası toshiba hp vs olabilir kesinlikle casper almayın paranıza yazık olur bu 2 marka dışında bu özellikteki leptop lara genelde oyuncu laptobu deniliyor yani onun için farklı markalar var ben donanım konusunda bilgiliyim isterseniz istediğiniz laptobun markasını yazarsanız sizin içip araştırıp iyi kötü özelliklerini söylerim.

Vatan computer da gördüm,hatta daha ucuzada var?

Link veya markasını atabilirmisiniz ?

Dizüstü bilgisayarlar çok ayrı kafalarda. Oldum olası mantığını çözemediğim ve çok gereksiz bulduğum cihazlardır. Tabi çağımızın geleneği "facebook" sayesinde insanların bilgisayar başında oturma süreleri uyumalarından fazla olunca dizüstü bilgisayarlar da rağbet görmeye başladı. Benim fikrim bu özelliklerde bir masa üstünü çok daha ucuza toplayabileceğin ya da satın alabileceğin şeklinde. Neden mi? Bahsettiğin özelliklerde bir bilgisayar ile yapabileceklerin oyun oynamak,grafik çalışmalarını düzenlemek... Kim neden dizüstü bir bilgisayarda Call Of Duty oynamak ister ki? Ya da bir Battlefield 3 Bad Company?

Grafik yapacaksanda dizüstünün 19-20 inch kapasiteli monitöründe sıkışacaksın. Bence bir masa üstü al. Belki biraz daha minimalize et özelliklerini, güzel bir monitör ile istediklerini yap. Bu özelliklerle sadece nete gireceksen hiç uğraşma bu kadar. Git 1000 Tl fiyata DELL falan al otur derim ben.

1.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2720a-core-i7-2720qm--22ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-hd6610m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57669
2.http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-319789-y570-core-i7-2670qm-220ghz-8gb-ddr3-750gb+64ssd-156-dvdrw-2gb-gt555m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58155
3.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319791-y570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_I

Bence dizüstünde COD veya Battefield oynamak daha güzel oluyor:D Hem bende şu andada dizüstü var çok alıştım dizüstüne hep bir yerden bir yere taşıyorum.

marka vs öneremicem ama laptopta ekran kartının chipset'ine bakarak al. 1 gb 2 gb si o kadar önemli değil o sadece ekran kartının ram'i.gerçi 1gb'den az ekran kartı pek kalmadı.Ati radeon chipsetlileri öneririm oyun oynucaksanız.
Yok eğer sadece iş güç vs diyorsanız 1000 1200 tl ye de hızlı laptop'lar alabilirsiniz.

Evet oyun oynayacağım,yoksa öyle bir mantıksızlık yapmam :D Önerinizi dikkate alacağım ''natchmerie''

berkcam97' Alıntı:
1.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2720a-core-i7-2720qm--22ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-hd6610m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57669
2.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319821-z570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58158
3.http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319791-y570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_I
1.Haha işte bu yüzden casper almayın diyorum nedenmi şöyle: i7 işlemci 8gb ram ekran kartı 2gb güzel ama modeline baktığımızda HD6610M bu nedir abi iy koymuşşun 8gb ram koymuşşun ekran kartının en az hd 9000 serisi olması gerekli bu 6000 serisi 2 3 yıllık bir ekran kartı yani o leptobu alırsan oyunlarda zorluk çekersin i7 olsa bile maalesef i7 tek başına kurtaramıyor ve bozuldu casper garantide çok sıkıntı çıkarır suçu sizin üstünüze yıkar ve çok beklersiniz para verip yaptırsınız çünkü sizi suçlarlar
2.Bunu alabilirsin ama lenovoda casperin kardeşi olarak düşün aynı şeyler bundanda yaparlar
3.Açılmadı.
Garubeye katılıyorum toplama kasa yaparsanız bu leptobun 2000 lik lenovonun 2 katı performanslı kasa toplarsınız hemde aynı fiyata ve oyun oynarken o küçücük ekrana bakmak yerine güzel bir full hd lcd alırsınız şayet leptop alırsanız full hd oynayamayacaksınız oyunları.

Samsung un laptop ları var ben 990 tl ye i3 4gb ram 1120kb ekran kartı win7 2.5ghz hd led ekran özelliklerine sahip olan pc aldım samsungun left4 deat cod5 nba 2012 pes 2012 gibi oyunları yüksek performans olmadan kasmadan çok rahat oynuyorum benimkinin i7 si felan var onlar elecktro worldde 1600-1800 felan fiyatları.Ben indirimde bu fiyata aldım benimki şuan 1400 civarı fiyati.

Şimdi tabiki masaüstü daha iyi ama,dizüstü hem daha az yer kaplıyor ,hemde dediğim gibi alıştım.

Tohlii' Alıntı:
Vatan Computer

Güzel bir pc tavsiye ederim üstad. Şimdiden hayırlı olsun :)

Gerçekten güzel,hemde acer ama bir sorun var ben filmde yükleyeceğim pc me yani storage si 750 gb üstü olursa daha iyi olur.

Bimeks mağazalarında istediğiniz özelliklerde ASUS marka laptoplar 2.500 TL den biraz az fiyata satılıyor. Aynı laptop bende var ve ne ısınma sorunu ne de hız sorunu yaşıyorum. N53S diye bakarsınız Google dan. Yeni modellerinde son jenerasyon ana kart var. Bendeki 1 model eskisi. 1.990 TL ye alıp 4 Gb ram eklemiştim. ( 8 gb oldu).
Crysis II, SC II, MOH vs.. hiç zorlanmadan oynandı.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125031131/toshiba_satellite_a50019w_notebook ben bunu kullanıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vti2720a-core-i7-2720qm--22ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-hd6610m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57669
aldim vatandan gayet kaliteli bir bilgisayar bu laptop cift ekran karti ayarinda ben kotusunu sectim ilk assassin's creed revelations i medium ayarlarinda rahat oynadi higt da da iyiydi ama takilmalar soz konusuydu iyiye aldigimda hight da hic zorluk cekmedi pes 12 de yukledim kotusule medium acti yani ekran karti guzel. islemci desen diyecek bisi yok pc de 1 kez takilma olmadi ben memnununm sen bilirsin .

Pardon ama siz 6610M ye iyimi diyorsunuz :) buna gülerler resmen çöp bir bilgisayar almışşınız işlemci ram iyi güzel ama ekran kartı olmadan o bilgisayar 1 yıl sonra çöp olacak :) ekran kartı o kadar kötüki 1 2 yıl sonra oyunları lowda oynamaya başlıyacaksınız.Bu bilgisayarı almak tamamiyle camdan atlamaktan farksızdır.2 ekran kartı ayarındamı yok kardeşim sen birine danışmadan bilgisayar alma assassing creed ve pes 12 zaten o kadar iyi grafikli bir oyun değil rica etsem crysis 2 veya battlefield 3 denermisiniz low da açabilecekmi zaten bu 2 oyunu oynayamadıktan sonra yeni bilgisayar almanızın önemi yok.Ama pek bf3 online crysis 2 online vs oynamayacaksınız sadece single player oyuncusuysanız ve pek oyun oynamayacaksınız güzel almışşınız.

bilmiorm kardes indiririm sonra size soylerim aslinda baska bir laptop alacaktim ekran karti n vidia g 555 di ama satici bunu israrla onerdi fiyatida cazip gelince bunu aldim ...

Aslında çok kötü değil yani 1-2 yıl idare edebilir ama nvidia 555 güzelmiş keşki onu alsaydınız çok zaman geçmediyse değiştirebiliyorsanız değiştirin derim ama değiştiremiyorsanızda üzülmenizin manası yok 1-2 yıl oyunları rahat oynatır medium high seviyesi sonrada medium gibi oynarsınız kasasını beğendim güzel duruyor sende orijinal battlefield 3 oyunu yokmu caspet bu bilgisayarı alanlara bedava veriyor vatanda resimlerde nasıl alacağınızı söylüyor.

Crysis 2 yarin arkadastan alicam yarin anlariz nasil ekran k. oldugunu :)

Geri