Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Lise

caplumbaa

Yeni Üye
Oncelikle merhabalar,
Ben Bursa'da bir anadolu lisesinde okumaktayim, bu sene lise 1'i bitiricem insallah, fakat suan askeri liseye girmek istiyorum, bu konuda bilgisi olanlar, var ise yardimci olabilirler mi? askeri lise sinavlari ne zamandir, bitti mi ?, seneye tekrar lise 1'den askeri lisede baslama sansim olabilir mi vb.. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslarim,abilerim yardimci olursa sevinirim.
Saygilar.

Cvp: Lise

Öyle dedeiğin gibi olcağını sanmıyorum.8.sınıfta girdin girdin giremedin daha yok diye bilyorum tabi liseden sonra harp okuluna gidebilirsin.

Cvp: Lise

ALS sınavına girmen gerekirdi, başka türlü olur yanı yok(!). İlköğretim 8. sınıfta girmiştim ben. Mayıs ayındaydı sanırım. Bende senin gibi Askeri Lise okumayı çok istiyordum. ALS sınavında barajı 2 puan ile kaçırıp, çok üzülmüştüm. Sonuç itibariyle okuldaki hocalarına danışmanı öneririm.

Geri