Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Liselerde Ortalama Yükseltme Sınavı?

AlperDeniz

Bordo Bereli
Merhaba arkadaşlar. Ben Lise Anadolu Lisesi 2 Sayısal öğrencisiyim. Geçen sene hiç zayıfım yoktu. Bu sene 4 tane var. Büyük ihtimal ort yükseltme sınavlarına giripte geçicem sınıfı. Bir kaç sorum olucak bununla ilgili. İlk önce sınavlar ne zaman olur? 45 aldım diyelim geçer miyim o dersi? Yani Kimya notlarım 33-37-31 diyelim. Ortalama yükseltmeden 45 aldım geçer miyim o dersi?

Cvp: Liselerde Ortalaka Yükseltme Sınavı?

Evet geçersin diye biliyorum.Eğer notun 0 sa 55 alman lazım 1 se 45.Sınavlar Haziran başı ve Eylül başı oluyo.

Cvp: Liselerde Ortalaka Yükseltme Sınavı?

bende düz lisede 1.sınıf öğrencisiyim 7tane zayıfım var bende kurtarma sınavlarına giricem 4dersi verebilirsem geçicem veremezsem kolu tuttuk :( ilk dönem botların 25-25-25 olsun kurtarmadan 45al geçiyosun

toplam zayıfın 3ü geçerse kalıyosun sen 4sınava giricen birini verirsen geçersin

Cvp: Liselerde Ortalama Yükseltme Sınavı?

Artık 10 zayıfınız olsa bile geçiyorsunuz.Hazirandaki sınavlarda 4 dersi kurtarsan,eylülde de 4 dersi kurtarsan.2 zayıf kalıyo geçiyosun.Bu arada bende lise 1 öğrencisiyim İzmir Anadolu Lisesinde.

ya ben anadolu lisesine gitmemekle büyük hata ettim bu lisede 1000 adamdan 700ü sınıfta kalıyo bende onlardan biri olucam diğe çok korkuyorum :'( bide milli eğitim 4+4+4 uygulamasını uygulicağı için bidaha sınıfta kalma meselesi olmicak bu yüzden öğretmenler sınfta bırakma konusunda hiç çekinmiyolar.

Ben de Bornova'da okuyorum. Saldık bu dönem dersleri :) Şimdi karnemde sınıf tekrarı yazdı diyelim. 4 zayıfın 4'ünü versem sınıf tekrarından , direk olarak geçiyorum dimi?

Kurtarma sınavları orta zorlukta oluyo,bir ay kendini sıkarsan emin ol sınıfı geçersin.Bir de ingilizceye önem ver o çok etkiliyo puanları.

Evet geçersin.Lise 1 de 2.dönem herkes batıyor nedense.Bornova anadolu da zor zaten normaldir :D

Yok BAL da okumuyorum. Bornova Cem Bakioğlundayım ben :) Off kalmamam lazım ama ya

Benim matematik 1 sadece bende giricem sınava ama notumuz düşebiliyomuş ta daha ne kadar düşecekse artık :D

Birde anlamadığım notlarımız 30-30-30 ortalama yükseltme 60 diyelim. 30+30+30+60/4 olarak mı hesaplanıyor?

Hayır direk aldığın not.Emin olmak için yarın sınıf öğretmenine sor o bilgi verir.

Ben de lisede ortalama yükseltme sınavına girmiştim, sınavda aldığımız notla karneye geçen notun ortalaması alınıyordu. Tabii aradan çok zaman geçti hesaplama değişmiş olabilir :D

Yazın temmuzda okulda sınava gireceksin notun 2 gelirse geçersin. Bende lise 2 deyim geçen dönem 70 64 80 idi kimya bu dönem 26 55.

Geri