Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Logo Çalışmalarım :)

AlperDeniz

Bordo Bereli
Merhaba arkadaşlar. Su kaplumbağası logosu yapmıştım size göstermek istedim. :) Fakat fazla uğraşmadım kaplumbağa logosu ile. Beğenirsiniz umarım :) Diğer logolarımı da göstermek istiyorum.
mailto:/img805/8803/logoxvw.png​
Bunlarda profesyonel logolarım :)
logo.png

mailto:/img191/3052/logoacv.png
logooh.png

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Cvp: Logo Çalışmalarım :)

Çok güzeller birde ben photoshop üzerinden fotorafçılığa başladımda kendime imzalı logo istiyorum nasıl yapılır yada basitse siz yapa bilirmisiniz.

Logo yapmak biraz yaratıcılık istiyor. ''Adobe Photoshop CS5'' ile yapabilirsin.Programı öğrenmen 1-2 ayını alır. :)

Teşekkür ederim :)

En güzel çalışmam bozuk çıkmış düzelttim onu da :)

Tamam. CS5 'i kullan :) İlk kurcala. Çok kötü şeyler çıkacak ortaya. Dediğim gibi 1-2 ayda öğrenirsin.:) Takıldığın yer olursa bana sorabilirsin.

Şimdi bi resim üzerinde oynaya biliyorum ama yoktan resim yapmak hakkında hiç bir fikrim yok.

:) Çizim yapmak için daha çok erken. İlk amatör denemeler yapın. Mesela NaklowPC varya "O" harfindeki resmi ben çizdim. Sana önerim ilk photoshop derslerini izle ve kurcala. Sonra logo yap amatör olucak ilk başta :) Kendine güzel yazı stilleri seç. Bunun için dafont.com'u kullanabilirsin.

Ben de de Adobe Photoshop CS4 var. Bayagi kullaniyorum ama kaplus logosu yapmak hic aklima gelmemisti su an mobildeyim bilgisayara girince hemen yapiyim bir iki sey sonra ben de yuklerim :D

Cvp: RE: Logo Çalışmalarım :)

İşte hemen bir tane yaptım :)
scaled.php

Güzel olmuş fakat düzene daha çok dikkat etmelisin ve yaratıcı olmalısın. O zaman daha güzel şeyler ortaya çıkıcak.

Ya aslında çok hızlı yaptığım için aklıma bir şey gelmedi. :/
üstede yama aracıyla Merry'nin resmini koydum :D

Bence çok güzel olmuş rengarenk :)

:) Hayal gucu lazim. Eger.yetenegin varsa ogretirim sana. Yavas yavas bi tane daha yapar misin ? :)

Tamam, aslında kullanmayı çok iyi biliyorum ama dediğiniz gibi hayalgücü lazım :)

Bende ilk başta öyle diyordum kullanmayı çok iyi biliyordum diyordum :) Fakat daha neler neler var orada :)

Hehe :D Yavaş yavaş artık :p

Geri