Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Mantar hastası olan kaplumbagam öldü :(

frhtkoc

Altın 5 Üye
Arkadaşlar dün veterinere götürmüştüm bugün ilaç alacaktım fakat gündüz annem aradı kaplumbagan ölmüş diye ilk başta inanmadım eve gelip baakıyım sonra ilaç almaya giderim dedim ama ne yazık ki ölmüş. Bacağını filan çekiyorum hiçbir tepki vermiyor kolları aşagı doğru sarkmıştı gözünü filanda hiç açmıyordu ... :( kurtaramadım kaplumbagayı iki gündür kendi aldıgım antifungal merhemi sürekli sürüyordum ...

Cvp: Mantar hastası olan kaplumbagam öldü :(

Başınız sağ olsun. Malesef böyle kayıplar yaşıyoruz, bundan sonra diğer kaplumbağanız için en iyi şartları sunmaya çalışın.

Mümkünse suyu değiştirin tamamen, akvaryumu kaya tuzu ile bir yıkayın. Eğer mümkün değilse mavi damla ve kaya tuzu kayarak akvaryumu dezenfekte edin.

Ölümün mantardan olacağını sanmıyorum. Ancak çok ilerlemiş olması gerekir. Ancak başka bir hastalığı da olabilir.

Size ve diğer kaplumbağanıza uzun ömürler diliyorum.

saolun mantar çünkü dün veteriner de dedi hastalık çok ilerlemiş diye

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm :(

Başınız sağolsun :(

Ben inanıyorumki siz ona satıcıdan daha fazla baktınız.
En azından gün yüzü görerek ölmüş oldu.
Başınız sağolsun.

ömür' Alıntı:
Ben inanıyorumki siz ona satıcıdan daha fazla baktınız.
En azından gün yüzü görerek ölmüş oldu.
Başınız sağolsun.

saolun .:noexpression:

basınız sağolsun :(

Başınız sagolsun :( Mavi metilen damlatsaydınız keşke mantar hastalıgını önlemek için :(

başınız sağolsun, üzüntünüzü anlayabiliyorum :(

Macci123' Alıntı:
Başınız sagolsun :( Mavi metilen damlatsaydınız keşke mantar hastalıgını önlemek için :(

kaplumbaga bana geldiğinde zaten mantar hastasıydı arkadaşım hediye etmişti.. Baya ugraştık kurtarmak için olmadı

happy' Alıntı:
başınız sağolsun, üzüntünüzü anlayabiliyorum :(

saolun

Geri